NECENZURISANI SNIMAK KRUŽI INTERNETOM! Luna će zbog ovoga LETETI iz Zadruge, da li je realno da je ovo URADILA!!! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ovo je za diskvalifikaciju!

NECENZURISANI SNIMAK KRUŽI INTERNETOM! Luna će zbog ovoga LETETI iz Zadruge, da li je realno da je ovo URADILA!!! (VIDEO)

Već nekoliko dana internetom kruži snimak Lune Đogani iz "Zadruge" koji je izazvao veliku polemiku, i o kome ne prestaje da se priča

Objavljeno: 11:07h

Luna je od samog početka rijalitija jedan od učesnika koji izaziva najviše pažnje, čemu je prvenstveno doprinela njena veza sa Slobom Radanovićem. Zbog toga gledaoci budno prate svaki njen korak, a jedna situacija koja se dogodila pre nekoliko dana izazvala je pravu buru reakcija.

Naime, na snimku se vidi Luna koja u garderoberu uzima određeni predmet iz džepa jakne i zatim napušta prostoriju, a mnogi gledaoci tvrde da je u pitanju mobilni telefon.

foto: Printscreen

S druge strane, pak, pojedini smatraju da nije u pitanju telefon, pa kao mogućnost navode da je iz džepa izvadila paklu cigareta. Ova teorija od strane mnogih vrlo brzo je odbačena, uz tvrdnje da to nije moguće jer ni Luna ni Sloba nisu pušači.

Snimak se neverovatnom brzinom širi društvenim mrežama, a gledaoci pozivaju produkciju da reaguje, jer je posedovanje mobilnog telefona u rijalitiju strogo kršenje pravila.

O kom predmetu je zaista reč, verovatno ćemo saznati uskoro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.