KONAČNO SMO SKUPILI SVE LUNINE MOMKE NA JEDNOM MESTU! Za jednog od njih je Luna htela da se UDA, a on je Slobi SLABA TAČKA! (FOTO)
Foto: Printscreen

SIGURNO SMO NEKOG IZOSTAVILI

KONAČNO SMO SKUPILI SVE LUNINE MOMKE NA JEDNOM MESTU! Za jednog od njih je Luna htela da se UDA, a on je Slobi SLABA TAČKA! (FOTO)

Luna Đogani je neko ko je obeležio ovu sezonu rijalitija Zadruga

Objavljeno:

No, čini se da ne bi sama mogla da bude toliko zanimljiva da pored nje nije njen dečko Sloba Radanović.

Zajedno čini savršenu kombinaciju za rijaliti ljubav koja mnoge zanima već mesecima. I pre Slobe je Luna ljubila, a ko su momci sa kojima je Luna bila pre Slobe?

foto: Printscreen

Srđan Sarić

Srđan Sarić i Luna upoznali su se u teretani, a Sarić koji se inače bavi manekenstvom 6 godina je stariji od učesnice Zadruge. Kako se pričalo pre izvesnog vremena, Luna je imala želju da započne i zajednički život sa Srđanom, za kog je bila spremna i da se uda.

Mnogi kažu da liči na Slobu jer je slično građen i vodi računa o izgledu, a čini se da Luna baš voli takve. Iako su Srđan i Luna delili sve fotografije na društvenim mrežama, blogerka je obrisala sve kako bi sakrila da su ikada bili u vezi.

Zbog Srđana je upravo Sloba pravio ljubomorne scene blogerki na poznatom imanju. Luna ga je nekoliko puta provocirala pominjući svoje bivše momke, što je Slobu doveo do ludila.

foto: Printscreen Instagram

- Nemoj da mi spominješ ništa! Ako te bude zvao, ja ću da se javim - govorio je Sloba.

- Baš me zanima šta bi ti radio kada bi ovde ušao Srđan - rekla mu je Luna, aludirajući na svog bivšeg dečka Srđana Sarića, na šta je Sloba još više pobesneo.

Luna se svemu smejala i rekla da ne veruje koliko je Sloba posesivan.

- Ljubomoran si na svoju senku - smejala se svojevremeno blogerka.

Georgije Kovačević

Georgije je Slobin kolega. Pevač i učesnik šoua Pinkove zvezde je imao, navodno, kratku romansu sa Lunom, ali veza nije uspela jer je blogerka stavila tačku na odnos.

- Moj je utisak da je Luna jako razmažena i nezrela devojka. Nakon svega, drago mi je što između nas nije uspelo, a Slobi i njoj želim svu sreću - izjavio je Georgije.

Veljko Ražnatović

A post shared by В Р (@vexraz96) on

- On je moja prva ljubav. Sve moje prvo je bilo sa njim. Baš mi je značio. Prvi poljubac, onaj na blic, bio je sa njim. Nije to bila veza kao sa Slobom. Više je bilo ispotencirano jer sam tada praktično živela sa Anastasijom, ali smo dosta vremena provodili zajedno. Nije to bila ljubav. Imala sam 13-14 godina - istakla je Luna i dodala da za njega ima samo reči hvale.

Nenad Marinković Gastoz

foto: Printscreen Youtube

Pričalo se i da su Luna i Nenad Marinković Gastoz imali kratku romansu i to na snimanju emisije Amidži šou u Grčkoj.

Rade Lazić

Lunu su povezivali i sa bivšim učesnikom Farme, Srbinom koji živi u Beču, Radetom Lazićem.

Sloba Radanović

foto: Printscreen

I za sada, poslednji na spisku je Sloba Radanović.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.