ANA ODMAH SREDILA NOVOG ZADRUGARA: Nikola oborio starletu pa joj je OVO radio sa GRUDIMA, op op op!
Foto: Printscreen Instagram

MALO SU SE ZANELI

ANA ODMAH SREDILA NOVOG ZADRUGARA: Nikola oborio starletu pa joj je OVO radio sa GRUDIMA, op op op!

Biće da Anu Korać više ne zanima oženjeni Marko Janjušević Janjuš, koji je jako blizak bio sa ovom ukućankom u njenom krevetu

Objavljeno:

Ona je danas za vreme porodičnog sastanka, kada joj je Janjuš prebacio da se mazi sa 16 muškaraca, rekla da sebi daje za pravo da se mazi sa svima, jer nije zauzeta.

Nakon završenog sastanka, Ana je odlučila da cimera koji je stigao u subotu, Nikolu Arsića, bolje upozna sa luksuznim kompleksom u Šimanovcima. Koraćeva ga je odvela u Rajski vrt, mesto gde zaljubljeni zadrugari često vole da se ljube.

foto: Printscreen Youtube

Međutim, oni se tamo nisu ljubili, već su probudili Drvo mudrosti iz dubokog sna. Nakon razgovora počeli su da se grudvaju, a u jednom trenutku Nikola je uhvatio Anu, podigao i okrenuo naglavačke.

foto: Printscreen Youtube

- Čekaj da te pitam nešto! - rekao je Nikola, a Ana je zastala: Ovde gde je ovo Drvo mudrosti, da li tu može da se valja?! - nastavio je Nikola, nakon čega je zgrabio Anu i oborio je u sneg.

foto: Printscreen Youtube

A! Kako sam glupa! Aaa! Kako sam nasela! - vrištala je Ivanjičanka, dok je Arsić ubacivao grudve u njeno veliko poprsje.

foto: Printscreen Youtube

Odmah su počeli da kruže komentari kako se Koraćeva i Arsić odlično slažu, kao i da su oni možda novi par u Zadruzi. Ovo se, osim Janjušu, nije svidelo ni Neni Petrović, koja je sinoć spopadala Arsića i tražila od njega da spavaju zajedno.

Pogledajte kako su Nikola i Ana uživali u zimskim čarolijama:

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.