ANĐELA VEŠTICA NAPUSTILA ZADRUGU I OTKRILA PRAVU ISTINU O LUNI I SLOBI: Kija je devojka koja... (VIDEO)
Foto: Printscreen

iskreno

ANĐELA VEŠTICA NAPUSTILA ZADRUGU I OTKRILA PRAVU ISTINU O LUNI I SLOBI: Kija je devojka koja... (VIDEO)

Anđela Veštica nedavno se vratila u "Zadrugu", ali nije se dugo zadržala u rijalitiju. Ona je odlukom publike sinoć napustila Belu kuću, a po izlasku je otkrila zanimljive detalje o čuvenom ljubavnom trouglu

Objavljeno:

Kada je saznala da je nominovana, Anđela je zamolila publiku da ne glasa sa za nju jer veoma teško podnosi drugi boravak u rijalitiju, i želi što pre da ide kući. Gledaoci su uslišili njene molbe, pa je sa samo 7 odsto osvojenih glasova ona sinoć izbačena iz "Zadruge".

- Ja sam znala da će biti teško, ali ne ovoliko. Ja sam tamo bila tužna sve vreme, nisam mogla da se šalim, da sam znala da će biti ovako nikada se ne bih vratila. Znam da su neki razočarani mojim ponašanjem, ali ja sam sama sebi na prvom mestu, a meni je bilo loše - priznala je Anđela.

foto: Printscreen

Kontroverzna reperka se tokom razgovora u studiju sa Dušicom Jakovljević osvrnula i na aktuelna dešavanja.

- Kija je uzdrmala odnos Slobe i Lune, a to je i normalno jer je to žena sa kojom je on proveo pet godina. Mislim da je ona normalna devojka, da nije folirant. Treba imati veliku petlju i ući unutra, svaka joj cast što je došla. Ja to tako gledam i mislim da je dobro što je ušla- iskrena je bila Anđela, koja je više puta izjavila da Kiju poznaje dugi niz godina.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.