ANĐELOVA MAJKA OŠTRO NAPALA LUNU: Ona je nepismeno, glupo i tupo stvorenje koje je zaljubljeno u mog sina!
Foto: Printscreen

SVAKA MAJKA SVOJE DETE BRANI

ANĐELOVA MAJKA OŠTRO NAPALA LUNU: Ona je nepismeno, glupo i tupo stvorenje koje je zaljubljeno u mog sina!

Povodom nemilog događaja kada je Luna Drvetu mudrosti otkrila tajnu da su Teodora i Anđelo imali seks u rijalitju, oglasila se i Anđelova majka

Objavljeno:

Anđelova mama tvrdi kako su Luna i Sloba mnogo povredili Anđela i da im ona to nikad neće oprostiti, ali dodaje da je srećna što će njen sin očvrsnuti u rijalitiju.

Ipak, više je zamerila Luni i povodom toga kaže:

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Luna je spremna na sve. Rekla je da je nervira Anđelov glas, da je odvratan i da nije frajer. Ja mislim ono što svi misle, a to je da je Luna zaljubljena u Anđela i da joj se sviđa. Ona je napala Slobu što na devojačkoj večeri nije došao kod nje kao Anđelo kod Teodore. Luna će tek da priča svašta, ona je nepismeno, glupo i tupo stvorenje, ona nema nikakvu školu - oštro počinje Anđelova majka Ljiljana i nastavlja u istom maniru:

foto: Printscreen Youtube

- Otac joj je sekirom jurio Sašku na Farmi, mamu smo joj gledali kako se muva sa Mladenom u Velikom bratu i šta da očekujemo od tog deteta. Anđelo zna sve šta je Luna radila napolju po tim klubovima. Jednom prilikom Anđelo je rekao Slobi da Luna nije baš za vezu, a pošto je bila pijana, ona je rekla da je Anđelo sve u pravu i da je svesna kako se ponaša kad je napolju. Meni je nje žao. Ona je dete bez vaspitanja, ma bez ičega - zaključuje Anđelova mama za Svet.

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.