KIJA JE PRELJUBNICA, VARALA JE SLOBU SA OŽENJENIM MUŠKARCIMA: Pevačev drug otkrio šokantne detalje! Studio zanemeo! (VIDEO)
Foto: Printscreen

prava sapunica

KIJA JE PRELJUBNICA, VARALA JE SLOBU SA OŽENJENIM MUŠKARCIMA: Pevačev drug otkrio šokantne detalje! Studio zanemeo! (VIDEO)

Sloba Radanović prošao je kroz haos u poslednja dva meseca, otkako je započeo svoj život u rijalitiju. Od romanse sa Lunom, do ulaska njegove supruge Kije u "Zadrugu", njegov život se potpuno promenio

Objavljeno:

Iako on krivi sebe za sve, njegov prijatelj Stefan je istakao da pevač nema potrebe da se oseća loše, jer je Kija za mnoge stvari kriva. - Činjenica je da je to sve bilo iz ljubavi. Sloba se zaljubio i mi ga svi podržavamo. Meni se srce cepa kad krivi sebe. Kija misli da može bilo šta, i da ga pljune i sve, ali to zapravo Sloba može. On nije izgubio nijednog prijatelja. On ne treba da nosi toliki teret i krivicu u sebi, jer Kija tokom celog braka nije bila verna. I to ne sa jednim muškarcem i ja sam to morao da kažem, da je ona bila preljubnica. On nije da nije kriv, ali je bar bio iskren - ispričao je Stefan, Slobin drug.

foto: Printscreen

On je dodao da zna imena svih muškaraca sa kojima je Kija bila i da su to bili oženjeni muškarci, kao i da je to javna tajna u Zrenjaninu, a šta je još ispričao, pogledajte u nastavku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.