MENI SE SRUŠIO CEO SVET, A TEBE JE TO PROŠLO! Kija u Zadruzi otkrila da je imala operaciju! Ovo je bio okidač za raspad ljubavi sa Slobom!
Foto: Printscreen

pred svim gledaocima ga odala

MENI SE SRUŠIO CEO SVET, A TEBE JE TO PROŠLO! Kija u Zadruzi otkrila da je imala operaciju! Ovo je bio okidač za raspad ljubavi sa Slobom!

Tom prilikom Kija mu je rekla da su svi razočarani u njega

Objavljeno:

Kristina Kockar žena pevača Slobe Radanovića koji je u emotivnoj romansi sa Lunom Đogani, sinoć je ušla u rijaliti program "Zadruga" i pomrsila konce zaljubljenim ukućanima. Radanović je sa svojom suprugom u toku noći vodio dug razgovor od nekoliko sati.

Kija UPALA LUNI I SLOBI U KREVET! Tada je od muža tražila ONO što niko nije očekivao!(VIDEO)

Tom prilikom Kija mu je rekla da su svi razočarani u njega, da mu je zamerila što ju je ogovarao sa Lunom po ćoškovima i da između nje i pevača nikada nije bilo hemije. Kristina je sve vreme blogerku nazivala njegovom "đevojkom".

U jednom trenutku ona je izgovorila i od kada je krenulo rasulo u njihovom braku. Žena ga je prisetila šta joj se dešavalo pre dve godine, ali i kakva je situacija bila u njihovom životu nekoliko dana pred Slobin ulazak u "Zadrugu".

LUNI NIŠTA NIJE SVETO, SPREMNA JE DA GAZI PREKO LEŠEVA! Teodorina mama Goca poludela zbog izdaje, pa oplela po Đoganijevoj!

- Ti dobro znaš. Ja tebi govorim da je ono što se meni desilo onda bilo u istom trenutku kada sam morala da idem na operaciju. Tebe je to prošlo, mene nikada neće. Meni je to srušio ceo svet. Ako sam ja imala tu operaciju i taj problem, a ti si moj dečko i hemije nije bilo, a ja sam tebi govorila: Slobodane, hoću da se razvedemo, jer smatram da ti ne zaslužuješ tako nešto - rekla je Kija.

foto: Printcreen

- Ti si rekla da ćeš se razvesti zbog moje koristi. Nikada nisi rekla da ćeš se razvesti od mene, jer ti smeta nešto. Nisi htela da me voziš u karantin. Rekla si mi da me ne začudi ako ne budem imao ženu kada izađem - izjavio je Sloba.

Sloba je osim sa ženom sinoć razgovarao i sa devojkom Lunom Đogani, koja mu je obećala da će njihova veza pući ako čuje samo jednu laž od pevača. Danas u toku dana pevač je plakao, jer mu je bilo jako teško zbog svega, a tešila ga je upravo Đoganijeva.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.