Do sada KRILI da su u VEZI: Maca ima dečka koji je u KUĆI, a niko iz ZADRUGE NEMA POJMA DA SU ZAJEDNO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

obrt!

Do sada KRILI da su u VEZI: Maca ima dečka koji je u KUĆI, a niko iz ZADRUGE NEMA POJMA DA SU ZAJEDNO! (VIDEO)

Jedno drugom prijaju, ali za sada ne žele da to drugi znaju

Objavljeno:

Danas su zadrugari dobili zadatak da najamanje pola sata moraju stajati na crnoj kocki i da u svakom momentu neko mora stajati na tom mestu. Zamena se vrši tako što jedan zadrugar sklanja jednu nogu, da bi drugi mogao kročiti svojom.

Kada je došao red na Macu Diskreciju počela je da pada kiša, ali je ona bila odlučna da odradi svoj deo zadatka, a motivaciju je tražila u Bori Santani u koga je potajno zaljubljena.

POTRESAN SNIMAK: Divnina majka je OČAJNA! UPLAKANA LUTA ulicama i moli da joj vrate unuku! (VIDEO)

Ova kiša ne prestaje. Mačići pošaljite mi kabanicu umesto haljine. Zamišljam Boru da odemo u velnes, to mi daje inspiraciju"-pričala je Maca i cupkala u mestu.

Sara Reljić je htela da sebi prekrati vreme pa je otišla do nje da joj pravi društvo. Tada joj se Maca poverila i rekla šta oseća prema Bori sa kojim deli krevet u izolaciji. Sara je upitala da li joj se on stvarno toliko sviđa.

Kad smo bili u studiju i kada nisu bile kamere i tada mi je prijao. I ja njemu prijam, ali necemo svima da pričamo da smo u vezi. Neće on nešto da kaže a da sutra bude drugacije" - poveravala joj se Maca.

Sara je saslušala sve što joj je ona rekla a potom i prokomentarisala da su joj njih dvoje jako slatki zajedno i da je mnogo lepo to što se ne svađaju.

O čemu su ove dve zadrugarke pričale pogledajte u sledećem video - snimku:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.