TEODORA PROGOVORILA O ĆAZIMU: Gledam ga kao oca! A onda je PITANJE jedne zadrugarke POTPUNO POKOPALO (VIDEO)
Foto: Printscreen

KONAČNO

TEODORA PROGOVORILA O ĆAZIMU: Gledam ga kao oca! A onda je PITANJE jedne zadrugarke POTPUNO POKOPALO (VIDEO)

Ćazim Osmani progovorio je o svom poznanstvu sa aktuelnom učesnicom Zadruge Teodorom Džehverović.

Objavljeno:

Pevačica je proteklo leto provela na Ćazimovoj jahti i u hotelu, iako je u početku ove priče demantovala.

Kontroverzni biznismen je za Pink.rs izjavio kako mu je smešno kada čuje da ga Teodora gleda kao oca, ali i dodao da će je ponovo zvati kod njega u Poreč. Sinoć kada su gostovali novinari u studiju nagledanijeg rijaliti programa Zadruga, ova tema ponovo je došla na dnevni red.

foto: Printscreen Youtube

Međutim prvi put pevačica je odlučila da kaže kako je stvarno upoznala Ćazima i odakle se ona našla u njegovom društvu. Teodora je istakla da je u Poreču snimala spot, gde je upoznala Ćazima i njegovu devojku.

- Ja sam bila samo u kontaktu sa njegovom devojkom. Ja njegov broj telefona nemam. Gledala sam ga kao oca! - ponovo je naglasila Teodora.

foto: Printscreen Youtube

Maca se pobunila i rekla da joj nije jasno kako neko može da sedi u krilu osobi koju gleda kao oca, a Teodora je odmah i to objasnila.

- Meni kao početnici bi značila medijska pažnja. Odlučili smo da sedim, ne u krilu, nego sa strane i ja sam pevala. Time smo želeli da privučemo novinare, jer meni kao mladoj devojci znači da se piše šta god. Ja sam sada iskrena, ovo nikada ne bih pričala! Sa čovekom ništa nisam imala - rekla je pevačica.

foto: Printscreen Youtube

Ona je sa svojim momkom Anđelom Rankovićem pričala na ovu temu nešto kasnije dok se presvlačila. Tada mu je rekla da razmišlja kada su nastali snimci koji kruže internetom i ko bi to mogao da plasira u javnost, a kako je sve izgledalo možete pogledati.

(Espreso.co.rs/ Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.