RAZVEZAO JEZIK I ISPRIČAO SVE ŠTO JE SRBIJA ŽELELA DA ČUJE! Marko PRVI put posle 10 godina progovorio o vezi sa Enom Popov (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube/ svaba7

napokon

RAZVEZAO JEZIK I ISPRIČAO SVE ŠTO JE SRBIJA ŽELELA DA ČUJE! Marko PRVI put posle 10 godina progovorio o vezi sa Enom Popov (VIDEO)

Bili su prvi rijaliti par, ali niko nije znao šta se tu zaista dešavalo

Objavljeno:

Marko Miljković izneo je svoj stav kada je reč o Teodorinoj i Anđelovoj vezi, a usput je progovorio i o svojoj bivšoj devojci Eni Popov, sa kojom je započeo vezu u rijalitiju "Veliki brat".

- Sutra da se smuvaš i sa njom, i sa nekom drugom, trećom... Ne smete da dajete da vašu vezu, konekciju bilo ko osuđuje, ne osuđuje... U startu to mora da se seče. Ja mislim da je to greška i Slobe i tebe i Teodore... I to je osuđeno na propast. Ja nikome nisam dozvolio da mi se umeša u vezu, pogotovo ne u rijalitiju, a imao sam dve veze u rijalitiju - rekao je Marko, nakon čega je usledilo potpitanje Ane Korać.

foto: Printscreen

- Sa Enom, je l'? pitala je starleta mislivši na Enu Popov, sa kojom je Miljković bio davne 2006. godine. - Da. Imao sam dve. Nikad nikome nisam dozvolio reč da kaže za mene i moj odnos sa njima... To se u startu saseče", rekao je Miljković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.