ISMEJALA MININ NERVNI SLOM: Anđela se obratila UŽIVO i ZAKOPALA BIVŠU NAJBOLJU DRUGARICU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

smeje joj se u facu

ISMEJALA MININ NERVNI SLOM: Anđela se obratila UŽIVO i ZAKOPALA BIVŠU NAJBOLJU DRUGARICU! (VIDEO)

Anđela je gledala Minin nervni slom i plakanje zbog, ni manje ni više, nego ljubavnih problema koje ima sa Đeksonom

Objavljeno:

Diskvalifikovana učesnica "Zadruge" Anđela Veštica zaratila je tokom svog učešća u rijalitiju sa bliskom prijateljicom Minom Vrbaški zbog toga što joj je pred milionskim auditorijom preotela dečka Nemanju Đerića Đeksona, što joj reperka nikada neće oprostiti, budući da ju je izdala i dokazala kakav je prijatelj.

Iako već nedeljama nije u "Zadruzi", Anđela ne propušta dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, te veliki deo svog vremena provodi uz program Televizije Pink gde je danas uživo gledala Minin nervni slom i plakanje zbog, ni manje ni više nego ljubavnih problema koje ima sa Đeksonom.

foto: Printscreen

Anđela je Mininu histeriju u "Zadruzi" posmatrala sa takođe bivšim učesnikom "Zadruge" i svojim bivšim ljubavnikom, Dušanom Zdravkovićem, sa kojim je umirala od smeha zbog Mininih muka.

- Evo ga Dule, evo je moja Aleksandra, Nina... Gledamo Minu kako plače i mnogo nam je žao - ironična je bila Anđela, koja je video-snimkom ismejala svoju doskorašnju drugaricu i nasladila se zbog toga što sedamnaestogodišnja zadrugarka trenutno prolazi kroz veoma težak period.

Anđela je, inače, nedavno imala saobraćajnu nezgodu, ali na ovom snimku deluje kao da nema posledice od tog nemilog događaja.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.