MINA VRBAŠKI PRVI PUT OTVORENO O SVOM ŽIVOTU: Kad napunim 18 sve ću da ispričam, PUKLA sam, skrenula sam sa PUTA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ludilo

MINA VRBAŠKI PRVI PUT OTVORENO O SVOM ŽIVOTU: Kad napunim 18 sve ću da ispričam, PUKLA sam, skrenula sam sa PUTA! (VIDEO)

Maloletna učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški, koja od početka rijalitija privlači veliku pažnju, sinoć je otvorila dušu

Objavljeno:

Ana Korać juče je ušla u "Zadrugu" i odmah rekla kako sa Minom Vrbaški ne razgovara jer je doživela izdaju od strane ove ukućanke. Nešto kasnije u toku noći Mina je javno upustila izvinjenje kako Ani, tako i ostalim devojkama koje je pre mesec dana pominjala u razgovoru sa Milanom Miloševićem.

Kada je počelo devojačko i momačko veče Mina je prišla Jeleni Golubović i počela da joj priča svoju životnu priču, a bilo je i govora o Ani Korać, sa kojom je u toku žurke progovorila.

- Imala sam probleme sa ocem, to me najviše je*alo. Nemamo kontakt. Kada napunim 18 sve će izaći u javnost. Skrenula sam sa puta, otišla sam mnogo daleko i mnogo će mi trebati da se vratim - iskreno je pričala Mina.

foto: Printscreen

Jelena Golubović tvrdila je da je dobro što je u "Zadruzi", dok je Mina u nastavku razgovora rekla da u budućnosti ima planove kada je školovanje u pitanju. Dodala je i da su joj se neke stvari omakle kontroli.

- Ja imam kući malog brata. Najveća bolna tačka mi je... ne bih nikada volela da se deca sa njim za*ebavaju. Mama je uvek bila tu za mene. Bila sam na psihijatriji, koliko sam bila pukla, jer nisam mogla više da izdržim. Niko ne zna moju životnu priču! - nastavila je Vrbaški, i rekla da će uskoro u rijalitiju pred svima ispričati sve što krije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.