SVE SEVNULO, ŠTA ĆE SLOBA DA JOJ KAŽE?! Sanja se skinula i krenula da meša guzom, a onda joj se pridružila i Luna! (VIDEO)
Foto: Printscreen

vreli ples

SVE SEVNULO, ŠTA ĆE SLOBA DA JOJ KAŽE?! Sanja se skinula i krenula da meša guzom, a onda joj se pridružila i Luna! (VIDEO)

Sve vreme ih je posmatrao novinar, koji je ostao zatečen onime što vidi

Objavljeno:

Svašta smo se navikli da gledamo u rijalitiju "Zadruga", tako da više ništa ne može da nas iznenadi i da nas zaprepasti. Svi smo svedoci da je novi rijaliti program pun mladih i zanimljivih devojaka, i svaka je posebna i jedinstvena na svoj način.

Ipak, ono što je za sve zajedničko, jeste da su prezgodne i da nijedna od njih nije toliko sramežljiva da ne bi javno pred kamerama pokazala svoje zavodljivo telo.

Svakako jedna od zapaženijih zadrugarki, pre svega po ljubavnoj romansi sa Jovanom Tomić Matorom, a onda i po svom savšeno izvajanom telu, jeste Sanja Hepi Stanković.

Ona nema problem da se skine pred kamerama u garderoberu i da zavodi muški rod. Tako je bilo i sada, zadrugarka se skinula u gaćice i u brus, a zajedno sa njom je bio i novinar Milan Milošević.

Ubrzo joj se u garderoberu pridružila Luna Đogani, a potom su zajedno počele zavodoljivo da "tverkuju", i sve to pred Milanom.

foto: Printscreen

Pogledajte kako je ta zavodljiva igra izgledala:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.