AMAN ĐEKSONE, KOJA TI JE OVO RIJALITI DEVOJKA PO REDU? Đekson spopao OVU CICU, a ona pobegla glavom bez obzira! (VIDEO)
Foto: Printscreen

palo novo muvanje

AMAN ĐEKSONE, KOJA TI JE OVO RIJALITI DEVOJKA PO REDU? Đekson spopao OVU CICU, a ona pobegla glavom bez obzira! (VIDEO)

"Ako se desi, desi!" - rekao je zavodnik, koji je sada bacio oko na ovu zadrugarku, bez obzira na to što ima devojku u rijalitiju, ali i dve napolju

Objavljeno:

Pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković, pre nekoliko dana prekinuli su svoju romansu koju su započeli u rijaliti programu "Zadruga". Njima ovo nije prvi put da prave pauze u svom odnosu, međutim sada im je rastanak toliko teško pao da su pre dva dana plakali u kupatilu.

foto: Printscreen

Kada je video da je Teodora ponovo slobodna, reper Nemanja Đerić Đekson odlučio je da krene u napad. Dok je trajala žurka, on je ovoj upravo ostavljenoj devojci ponudio nešto što bi se, kako smatra, njoj svidelo, a to je da spavaju zajedno.

foto: Printscreen

- Tebra, ako ja ostanem bez jorgana, ti mene moraš da prihvatiš u svoj krevet, ali neću ti ništa. G*zicu od g*zicu. Ti si ful p*čka, ali neću ti ništa. Što ti je neprijatno, što ideš od mene?! Ja sam ružan i visok, ali stvarno sam kul, opusti se. Ako se desi, moraćeš da me prihvatiš ispod jorgana - uporan je bio Đekson.

foto: Printscreen

Inače reper je u "srećnoj" vezi sa Minom Vrbaški. Teodora je odmah počela da se sklanja od njega, a snimak Đeksonovog "napada" pogledajte ispod.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.