NISU SLOBA I LUNA JEDINI! Još srećnih BRAKOVA se rasturilo zbog RIJALITIJA: Ovo su sve veze nastale pred KAMERAMA!
Foto: Printscreen

nisu jedini

NISU SLOBA I LUNA JEDINI! Još srećnih BRAKOVA se rasturilo zbog RIJALITIJA: Ovo su sve veze nastale pred KAMERAMA!

Luna Đogani i Sloba Radanović su skoro dva meseca deo rijalitija "Zadruga"

Za to vreme se mnogo toga dogodilo- ostavio je svoju suprugu, obećao da će oženiti Lunu. Slično kao što su radili i drugi učesnici rijalitija nekada

Objavljeno:

Ovaj format u Srbiji postoji 11 godina. Mnogi parovi su u njima počinjali svoje romanse, svađali se, voleli se. Obećavali jedno drugome prelepe živote i duge ljubavi.

Zanimljivo je da je samo jedan rijaliti par uspeo da opstane i danas uživa u srećnom braku, a oni koji su ljubav započeli tako što su uništili svoj prethodni brak nisu opstali. Koje ljubavi su obeležile rijaliti, ko je par opstao, a ko je doživeo najveći krah?

foto: Printscreen

Anabela Bukva i Mladen

Pevačica Anabela Bukva i Mladen Radulović upoznali su se u rijalitiju "Veliki brat" i među njima se rodila ljubav. Par ni u samom šou programu nije skrivao emocije. Nakon izlaska iz takmičenja, nastavili su svoju romansu i sve se činilo kao idealno. Snimili su i zajedničku pesmu. Međutim, i njihov raskid je usledio ubrzo, a i tada su, kao i za vreme ljubavi, bili tema broj jedan u medijima.

foto: Printscreen

Katarina Grujić i Boris Stamenković

Njihova ljubav trajala je nekoliko godina, a nekoliko meseci se po medijima provlačilo zbog čega su raskinuli. Par se upoznao u rijalitiju "Farma", a u romansi su uživali prilično dugo. - Da, raskinuli smo. Lep period je iza nas, ali nismo bili kompatibilni. Želim Borisu svu sreću u životu - potvrdila je tada Katarina za "Svet". Pevačica je u rijaliti ušla kao "zauzeta", i neko vreme se klela da neće prevariti dečka, ali su je varnice koje su planule između nje i manekena ipak nadjačale.

foto: Printscreen

Katarina Živković i Bane Janković

I ova ljubav je počela u Farmi. Nekoliko godina je bila predmet medija, pa su novinari uzduž i popreko razvlačili na svojim stranama. Romansa je bila burna, raskidali su, mirili se. I nakon kraha ljubavi pratile su ih razne priče. U međuvremenu, Bane se oženio i dobio dete, a Katarina je išla iz veze u vezu. Često je pominjala da može nešto da promeni kod sebe, to bi bio njen odnos prema muškarcima jer smatra da se previše davala, a da joj to nije bilo uzvraćeno. Fanovi su u njihovo ime organizovali i pravili posebne grupe na društvenoj mreži Fejsbuk, a neki i danas pate što oni nisu opstali.

foto: Printscreen

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Koliko su brzo zaživeli i imali sjajnu romansu, toliko su brzo i "pukli". Danijel Alibabić i Jovana Nikolić su nakon izlaska iz rijalitija odlučili da se venčaju. Brak im je trajao veoma kratko, a nakon toga ona je iznela i niz tvrdnji kojima je želela da nanese bol Danijelu karakterišući ga kao homoseksualca. Danijel se danas bavi muzikom i imai studio u kojem podučava malu decu pevanju, a Jovana radi u restoranu brze hrane i živi u Nišu.

foto: Printscreen

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović

Svađe, psovke i nesuglasice obeležile su vezu ovo dvoje pevača koja je počela u rijalitiju "Farma". I dok su boravili na imanju, njihov odnos bio je i više nego buran. Mirili se, voleli, nisu govorili, a opet opstali. Mada, taj period je trajao određeno vreme. Skoro dve godine su bili zajedno i stavili tačku na odnos. Nakon toga su oboje izbegavali da pričaju o ovom drugom. Milena je neretko doživljavala izlive besa kada joj pomenu njegovo ime. Nakon njega započela je vezu sa crnogorskim košarkašem koja se neslavno završila. Nemanja je ipak našao sreću pored nove devojke koju je oženio i sa kojom ima ćerku.

foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

Nikola Rokvić i Bojana Barović

Oni su jedini par koji je vezu započeo u rijalitiju i uspešno je krunisao brakom. Uz to što su se skopili brak, dobili su i ćerki i uživaju u zajedničkom životu. Bojana i Nikola su pravi primer da nekada emocije mogu da pobede sve uslovo pogotovo što su nakon takmičenja u "Survajvoru" bili udaljeni jer se ona bavila manekenstvom u Americi. Svaku prepreku uspešno savladali i danas žive srećno.

foto: Printscreen

Edin Škorić i Jelena Jovanović

I oni su pokušali da se izdignu iz rijalitija u kojem su započeli romansu i nastave je u spoljnom svetu. Ipak, Jelena i Edin u tome nisu uspeli. Pevačica je često naglašavala da je ona zapravo kriva za kraj jer ju eksplozivnost skupo koštala.

foto: Printscreen/Dailymotion

Anđela i Miki

Ljubav su započeli u rijaliti šou "Parovi" u kojem su oboje učestvovali. Bilo je turbulencija i u njihovom odnosu, ali su mnoge iznenadili kada su objavili veridbu. Iako su mnogi ubrzo nakon toga očekivali svadbu, od toga ništa nije bilo. Raskinuli su veridbu, a svako je krenuo svojim putem.

foto: Printscreen

Goga Sekulić i Ognjen Ivanović

Njihova romansa trajala je taman onoliko koliko je trajao i prvi Veliki brat sa poznatima. Poznata pevačica i brat voditelja Ivana Ivanovića su pokazali emocije jedno prema drugom, ali one nisu dugo trajale.

foto: Printskrin / Fejsbuk / Nikola Nemešević

Marijana i Nemeš

Čini se da su njih dvoje izazvali najviše pažnje javnosti. S obzirom na to da su svoju ljubav započeli u regionalnom Velikom bratu, ceo Balkan je bio zainteresovan za njihov odnos. Burna veza je započeta dok je Marijana i dalje bila u braku sa tadašnjim suprugom. U međuvremenu se i razvela pa udala za Nemeša. Brak ipak nije dugo trajao. Nemeš je jedno vreme i živeo kod nje u Hrvatskoj, ali se nakon zajedničkog života vratio u Beograd. Bavi se između ostalog i muzikom, a Marijana radi kao kelnerica u kafiću. Zanimljivo je da je upravo ova ljubavna priča bila jedan od glavnih razloga zbog kojih je Marijana izvojevala pobedu u tom rijalitiju. Rastali su se u mržnji i svako je otišao svojim putem.

foto: Printscreen

Luna i Sloba

Luna Đogani i Sloba Radanović su započeli svoju burnu romansu u novom rijalitiju "Zadruga". Šta li će sa njima biti nakon kraja ovog formata, to ćemo tek videti....

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.