NEĆU VIŠE DA TE JE**M U WC-u, JA*A ME BOLE, SPUSTIO MI SE! Đekson se žestoko posvađao sa Minom i otkrio SVE detalje odnosa! (VIDEO)
Foto: Printscreen

hoće sad da pređu u krevet

NEĆU VIŠE DA TE JE**M U WC-u, JA*A ME BOLE, SPUSTIO MI SE! Đekson se žestoko posvađao sa Minom i otkrio SVE detalje odnosa! (VIDEO)

Maloletna Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson ušli su u žestok klinč sinoć i to zbog seksa!

Objavljeno:

Nakon što su imali seks u toaletu pre žurke, oko dva sata ujutru Đekson je ponovo hteo da spava sa Minom, a ona je došla na ideju da to rade u spavaćoj sobi.

Kada su ušli tamo zatekli su Teodoru i Anđela kako razgovaraju, zbog čega je Đekson besan izleteo napolje sa Minom i počela je ozbiljna svađa.

- Nisam ja neka igračka ovde, da se igraš sa mnom - počela je Mina.

- Dobro, ja mislim da sam dokazao da mi nisi igračka, ne moramo da se vraćamo na to. Ali, ne dozvoljavam da imam fejl sa tobom u seksu, jer sam mnogo izložen, mnogo se ložim na tebe - rekao je Đekson, žaleći se na to što se nije pokazao tokom poslednje akcije.

foto: Printscreen

- Ja znam šta ja mislim, i?! Ne bih se je*ala sa tobom po koji put da mi se ne sviđaš, da mi ne značiš... Razumeš?! - odgovorila je Mina.

- Plašim se, preventivno... Ti si prelepa, ja sam preružan, brate... - odgovorio je Đekson.

- I?! - iznervirala se Mina.

- A zašto bih ti verovao? 20 puta sam bio povređen, zašto ne bi bio 21. put? - otkrio je Đekson čega se plaši.

- Dobro, misli šta hoćeš - rekla mu je Mina.

- Ja ne znam kako razmišljam, brate, je l' razumeš? Je l' me kapiraš? Ljut sam na sebe i na Teodoru i Anđela. Šta ima da pričaju na krevetu, imaju 20 ari? Mi se je*emo u je*enom wc-u, na jeb*noj stolici! - žalio se Đekson.

- Moje noge su mnogo slabe brate, ne mogu da te je*em na je*enoj stolici! Hoću u krevetu da te je*em! Kolena moja, koja su kao grisine, hoće da puknu. Ja ne mogu tebe na stolici, hoću u krevetu da te je*em, a mnogo sam izložen. Ja*a me bole, zato mi se danas spustio! - rekao je Đekson.

Poslušajte kompletan razgovor:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.