NAJVEĆA SRAMOTA NA TV-U IKADA! Šta je produkcija Zadruge uradila jednom običnom ČOVEKU iz NARODA je za nevericu! (FOTO)
Foto: Printscreen

dokle ide ovaj bezobrazluk?!

NAJVEĆA SRAMOTA NA TV-U IKADA! Šta je produkcija Zadruge uradila jednom običnom ČOVEKU iz NARODA je za nevericu! (FOTO)

Da nije bilo Zadrugara da mu pomognu, nemamo pojma šta bi se desilo sa ovim momkom...

Objavljeno:

Ne zalazimo u to kakvi su ugovori pri ulasku u neki od rijaliti programa, ali nakon neviđenog nasilja u jednom prošlogodišnjem tkzv. “Zabavno humorističkom programu”, gde su neke učesnike tukli, zatvarali bez vode i hrane, pa o tome brujala svetska štampa, ponovo smo svedoci surovosti produkcije.

Naime, sada je na TV Pink-u izvesni Saša Rudar, koji je izbačen, rekao kako su mu “Zadrugari” dali dve hiljade dinara da bi imao za prevoz nakon izbacivanja.

foto: Printscreen

Pa gde je onda jadan čovek spavao ako nije imao za prevoz? Da li televizije brinu o učesnicima koji su iz središnje Srbije ili regiona, ili samo o onima koji su iz Beograda?!

Nakon iznošenja ove tvrdnje, produkcija je rešila da ga opet vrati u show i postane po drugi put ravnopravni član “Zadrugara”.

Da li je ovo samo još jedna nevešta igra ovog rijalitija ili niskobudžetni scenario “Najskupljeg projekta kod nas” ostaje da vidimo. Jer kao što je sloboda sedme sile u demokratskom društvu način slobodnog izražavanja, tako se nadamo da se ove reči neće ovom poštenom "čoveku iz naroda" neće obiti o honorar, pa će nakon ponovnog izlaska imati za prevoz do autobuske stanice.

(Espreso.co.rs/ Izvor: vivstars.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.