OPET O PROSTITUCIJI?! ZAŠTO NIKO NE REAGUJE NA OVO? Veštica opet OTKRILA ko se bavi nelegalnim zanatom u Srbiji! (VIDEO)
Foto: Printscreen

nastavak!

OPET O PROSTITUCIJI?! ZAŠTO NIKO NE REAGUJE NA OVO? Veštica opet OTKRILA ko se bavi nelegalnim zanatom u Srbiji! (VIDEO)

Izgleda da je bivša igračica Anđela Veštica najiskrenija ukućanka rijalitija “Zadruga”

Objavljeno:

Naime, nakon što su je nominovale devojke kojima je ona verovala i koje su joj poznanice u privatnom životu, ova intrigantna zvezda koja ne krije ništa o svom zanimanju i o svojoj prošlosti je osula paljbu po izvesnoj Sanji Stanković koja se ulaskom u ovaj rijaliti format na Pinku predstavlja kao fotomodel a Veštica je izjavila da je ona samo obična hostesa…

foto: Printscreen

- Nemoj da mi se praviš poštena i ono što nisi. Kurvetina jedna! Kad produbiš ono najgore u meni, dobićeš najgore! Kaži: Jesam, prostitutka sam! Šta je tu loše? Nemoj da mi se foliraš! Radiš za lovu, mamu ti j***m! Budi ono što jesi! Sve fine, gde ja živim, majko mila, od takvih mi kurve ne možemo da dođemo na red! Kaži: Ja sam k**va, gutam tri kurca. Radi za muriju, kurvetina - vrištala je Anđela.

Ipak tu nije bio kraj, Anđela je nastavila da nije ništa loše priznati da je neko prostitutka, ali je ponavljala da mrzi foliranje.

Nije se ni zaostavila na ogovaranju Sanje, a evo šta je sve rekla i o drugim devojkama:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.