OTKRIO SVE DETALJE SE*SA SA ANĐELOM! Gde, koliko puta, kako, šta voli... Đekson ispao teška SELJAČINA sa ovim pričama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ne moramo sve da znamo...

OTKRIO SVE DETALJE SE*SA SA ANĐELOM! Gde, koliko puta, kako, šta voli... Đekson ispao teška SELJAČINA sa ovim pričama! (VIDEO)

Bravo, šmekeru

Objavljeno:

Nemanja Đerić Đekson pokazao je da je pravo lice u razgovoru sa Markom Janjuševićem i Mikijem Đuričićem. On se pohvalio svojim osvajačkim sposobnostima u rijalitiju "Zadruga" i detaljno opisao kako je izgledao seks sa Anđelom Vešticom. Kao što je poznato, on je imao odnose i sa maloletnom Minom Vrbaški.

Miki mu je rekao da samo tako nastavi, a Đekson je objasnio da sad mora malo da prikoči, da ne bi dosadio gledaocima.

- Izlizaću fazon. Na početku sam ga izlizao, kad sam j**o treći dan, još ovo što sam j**o Anđelu pre neki dan pred celom sobom, i onda tešim Minu, i onda s Minom se vratim u krevet da spavam. Isti dan. Priznao sam Mini, juče smo raskinuli. U svakom slučaju ja i (Marko) DNK ovde jedini j**emo! - rekao je Đekson.

foto: Printscreen

Đekson je rekao da mu je trema bila prvih pet puta, a posle je sve išlo lako. On je ispričao da su on i Anđela vodili ljubav ispred prodavnice, i da je obezbeđenje sve videlo. Anđela je, po njegovim rečima, to sama tražila, jer je pali seks na javnom mestu.

- P**i ona meni tu, natrti se, ja ga uštek'o, dolazi ovaj iz obezbeđenja kaže izađite napolje, a ja i njoj. Drugi dan, hoće Bane i Sanja da nas uplaše, da mi puste kokošku u sobu, a ja udaram sve u 16 - detaljno je opisao Đekson.

Miki ga je pitao da li je tad spavao sa Minom ili sa Anđelom, a Đekson je rekao da se ne seća.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.