NASILJE UŽIVO! KU*VETINO OD 17 GODINA! Anđela PUKLA i nasrnula na Minu, obezbeđenje je IZNELO napolje, a onda... (VIDEO)
Foto: Printscreen

otvorila se pandorina kutija

NASILJE UŽIVO! KU*VETINO OD 17 GODINA! Anđela PUKLA i nasrnula na Minu, obezbeđenje je IZNELO napolje, a onda... (VIDEO)

Ljubavni trougao ne funkcioniše

Objavljeno:

Neko će da nastrada zbog švalerisanja Nemanje Đerića Đeksona!

Ovoga puta, zamalo da to bude Mina Vrbaški, devojka sa kojom je Đerić imao seksualne odnose. Mina sa čak i zaljubila u Đeksona.

Njegova druga devojka iz rijalitija "Zadruga", Anđela Veštica, poznata je kao veoma zapaljiva osoba, i bilo je pitanje vremena kada će ona doći u sukob sa Minom. Ovih dana oni su pokušavali da mirnim putem razreše taj ljubavni trougao, ali izgleda da sada od toga nema ništa.

foto: Printscreen

Anđela se požalila da je bila u hitnoj pomoći, a kada ju je Mina prekinula, ona je skočila da je bije.

- K**vetino od 17 godina! - uzvikivala je Anđela dok ju je obezbeđenje iznosilo napolje. Da nije bilo Đeksona koji je zaustavio Anđelu, Mina bi sigurno nastradala.

Kada je u pratnji obezbeđenja ušla u kuću da uzme stvari, po izlasku, znajući da ne može da je udari, pljunula je po sred face!

- Ćuti, ka*ala si se tri meseca na jahti letos, mamu ti je*em ku*vinu! Sedamnaest godina imaš, više si k**čeva progutala nego ja. Sve ti je*em bolesno. Mamu ti je*em, da ti je*em! - vikivala je Anđela besno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.