PIŠEŠ PORUKE MOM DEČKU I LAJKUJEŠ MU SLIKE, A U VEZI SI SA KRIMINALCEM: Aleksandra surovo izvređala Miljaninu sestru!
Foto: Printscreen

haos!

PIŠEŠ PORUKE MOM DEČKU I LAJKUJEŠ MU SLIKE, A U VEZI SI SA KRIMINALCEM: Aleksandra surovo izvređala Miljaninu sestru!

Bivša učesnica rijalitija se pojavila u emisiji "Upoznajte Parove" i napravila pravi haos

Objavljeno:

Aleksandra Subotić i Miljana Kulić su se žestoko posvađale u emisiji, pa su počele jedna drugu da vređaju. Subotićeva je otkrila i detalje o Miljaninoj sestri Tijani. Nakon što je najavila privatan biznis, voditeljka je upitala Aleksandru kojoj dami bi prvoj poklonila nešto iz svoje kolekcije donjeg veša. "Miljani Kulić, ona je meni toliko gaćica odnela iz vile, da bih joj ja poslala jedne gaće, ko zna, možda joj i pošaljem", rekla je Aleksandra, na šta je Miljana reagovala burno.

foto: Printscreen Instagram

"Njene gaće ne bih obukla ni u ludilu, jer se plašim, jer se plašim da ću zahvatiti neku zarazu", rekla je Miljana.

Svađa je otišla u skroz drugom smeru, pa je Aleksandra optužila Miljaninu sestru da je lajkovala fotografije Davidu Dragojeviću na Instagramu, ali i da ima dečka koji se bavi kriminalnim radnjama, a evo kako je ona reagovala:

foto: Kurir/ Privatna arhiva, Zorana Jevtić

"Istina, ja sa tim dečkom nisam bila, već sam i dalje u vezi, kakav god da je. I nije istina da sam ja slala poruke Davidu i lajkovala. Nijedan muškarac me ne zanima, ja sam sa njima zavšila. A ti pominješ mog dečka, on kakav god da je, ja ga volim, o tome neću sa njom da pričam. Ja nju nikada nisam pomenula, iako znam mnogo toga. Dolazila sam kod dečka u kraj gde je ona i znam sve, neke stvari nisam ni Miljani rekla, jer ne želim da se mešam u to i u rijaliti", rekla je Tijana.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.