OVO NIJE BIO ODNOS, OVO JE BILO SILOVANJE! Anđela molila Đeksona: Lakše malo, da li si normalan? (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen

haos!

OVO NIJE BIO ODNOS, OVO JE BILO SILOVANJE! Anđela molila Đeksona: Lakše malo, da li si normalan? (VIDEO 18+)

Stara ljubav, zaborava nema

Objavljeno:

Nakon što je raskinuo svoju romansu sa Minom Vrbaški, reper Nemanja Đerić Đekson vratio se Anđeli Veštici. Inače, oni su potrčci ove nedelje, odlukom Lepog Miće, te zbog toga spavaju u posebnom delu "Zadruge", u izolaciji.

Nijh dvoje nisu gubili vreme, pa su se odmah bacili na žestoku akciju ispod jorgan planine. Anđeli i Đeksonu čak ni kreveti koji su na podu nisu smetali da se zaigraju. U jednom trenutku, Veštici je postalo naporno pa je tražila da prekinu seksualni odnos na kratko.

foto: Printscreen

- Aaaa! Je*em ti život! Jesi normalan ti? - vikala je Anđela Veštica, a reper je samo tražio da ćuti i da nastavi sa uživanjem.

- Jao, fu*k, znaš koliko sam se umorila! Je*em ti život! Aaa joj! Jao! Jao majko! Jao Nemanja! - dodala je ona nešto kasnije.

foto: Printscreen

Pre spavanja sa Anđelom, Đekson je imao i malu raspravu sa Minom Vrbaški. Reper smatra da je njihova veza počela da puca od onog trenutka kada je ona dobila tajni zadatak, u okviru koga nije mogla sa Đerićem da priča nekoliko dana. Ovo dešavanje ispod pokrivača, trajalo je skoro tokom cele noći, a šta su još zanimljivo radili, kao i koliko su se zaneli, pogledajte u video klipovima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.