BOLESNA ISTINA O MACI DISKRECIJI! Imala je se*s sa rođakom, Maca abortirala bratovo DETE!
Foto: Damir Dervišagić

fuj!

BOLESNA ISTINA O MACI DISKRECIJI! Imala je se*s sa rođakom, Maca abortirala bratovo DETE!

Starleta Senada Nurkić kao 15-godišnjakinja je zatrudnela, ali, na nagovor majke Enese, nije zadržala dete

Objavljeno:

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, abortirala je dete svog brata, i to kad je imala samo 15 godina.

Ova šokantna priča poznata je meštanima Tuzle, koji o sugrađanki nemaju lepo mišljenje. Jedan od njih pozvao je našu redakciju i ispričao Macinu skandaloznu prošlost, a posebno deo koji se tiče incesta s rođakom.

Javna tajna

- U Tuzli svi znaju da je Macin prvi dečko bio njen bliži rođak, s kojim je ostala u drugom stanju. Što je najgore, ona je to sama pričala, nije se trudila ni da sakrije svoju sramotu. Njena majka Enesa je znala s kim joj je ćerka zatrudnela, ona ju je i vodila da abortira, jer je Maca tada bila maloletna. Posle toga se neko vreme primirila, dok nije napunila 18 godina. Tada je opet počela da se vucara s kim stigne. Šta da vam pričam o osobi koja se javno odrekla majke i priznaje da se prostituiše - ispričao je izvor.

foto: Printscreen

Slična priča povela se u rijalitiju „Zadruga“.

- Ujak te isterao iz kuće, kurvo jedna! Prvo te je*o brat, priznaj! Rođak je je*o! Priznaj, imam sve crno na belo, samo da mi produkcija dozvoli da donesem. Sama je pričala to. Abortirala si s bratom, sifilis si imala. Alo, imam tvoj bolnički karton. Hoćeš da ti donesem papir? Imala je više abortusa nego ja patika. Abortirala je u osmom razredu. Mama ju je vodila na abortus - pričao je jedan od učesnika, a Anđela Veštica se nadovezala:

- I ja sam čula, Maco, da si bila u šemi s bratom i da si abortirala njegovo dete kad si imala 15 godina.

Macina mama Enesa nije bila raspoložena da priča o ćerki.

- Neću više da pričam o njoj, ne mogu da je gledam, ne zanima me! Sramota me naroda, komšija, ne smem na ulicu da izađem. Ubiću se zbog nje!- rekla je Nurkićeva, a na pitanje da li je tačno da je ćerku vodila da abortira rođakovo dete, rekla je:

- Ma ne zanima me to, neću da pričam o tome. Ma neću uopšte da pričam o Maci. Ko zna s kim je ludetina sve bila! Nemojte me više zvati zbog nje - rekla je Enesa, koju ćerka nije videla čak dve godine.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.