DA SE ČOVEK ISPOVRAĆA, PALE NIKAD TEŽE UVREDE! Abortirala si bratovo dete, imala si sifilis, prodaješ se za 50 evra! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ovo je stvarno odvratno...

DA SE ČOVEK ISPOVRAĆA, PALE NIKAD TEŽE UVREDE! Abortirala si bratovo dete, imala si sifilis, prodaješ se za 50 evra! (VIDEO)

Imala je više abortusa nego ja patika. Abortirala je u osmom razredu. Mama rođena je vodila na abortus...

Objavljeno:

Tokom noći došlo je do sukoba u rijalitiju, između Mace Diskrecije i Milana Miloševića. Pale su teške reči, otkrivene su mnoge istine, svi zadrugari su se okupili, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti.

Milan je izneo tvrdnje da se Maca bavi prostitucijom, a ona je pokušala sve da negira tvrdeći da je on novinar koji je spreman na sve.

"Ja za tebe u životu ništa izmislio nisam! Sve što sam napisao crno na belo imam! Što me nisi tužila, prostitutko jedna? Ti si bila uhapšena u Bosni, na uslovnoj si. Hapšena si 15 puta za prostituciju", rekao je Milan.

foto: Printscreen

"Lažeš, kako sam onda u rijalitiju ako sam na uslovnoj", rekla je Maca.

Milan je onda počeo da iznosi detalje o Macinoj porodici.

"Od 2015. godine mamu nisi videla. Ujak te isterao iz kuće, ku*vo jedna! Bila si u zatvoru mesec dana. Prvo te je*o brat, priznaj! Rođak je je*o! Priznaj, imam sve crno na belo, samo da mi produkcija dozvoli da donesem. Sama je pričala to", pričao je Milan a svi su se okupili da slušaju i navijaju.

"Ne zanima me ko je šta rekao, ja sam ovde zvezda. Može da mi se smeje ceo svet, ja imam armiju fanova. Ti si pe*er i ćuti tu", govorila je Maca.

foto: Printscreen

"Ja i da sam peder, ponosim se, a ti si prostitutka. Moraš da se je*eš da bi dobila pare", vrištao je Milan, a onda dodao još strapšnije detalje:

"Abortirala si sa bratom, sifilis si imala. Alo, imam tvoj bolnički karton. Hoćeš da ti donesem papir?"

foto: Printscreen

"Ja nemam brata rođenog", dodala je Maca.

"Imaš rođaka", rekao je Milan a onda je Anđela Veštica potvrdila ovu priču i rekla da i ona zna za brata, ostalo ne znam.

"Imala je više abortusa nego ja patika. Abortirala je u osmom razredu. Mama rođena je vodila na abortus. Mama joj i silikone platila, podigla je kredit za njene sise, a ona se sad ne seti ni da je pozove", dodao je Milan.

Pogledajte kakve su još uvrede pale:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.