ON JE BOG ILI OZBILJNO NAMAZAN LIK? Đekson za jedno veče opalio OBE ribe: Prvo spavao sa Anđelom, pa sa Minom!
Foto: Printscreen

iz kreveta u krevet...

ON JE BOG ILI OZBILJNO NAMAZAN LIK? Đekson za jedno veče opalio OBE ribe: Prvo spavao sa Anđelom, pa sa Minom!

Reper Nemanja Đerić Đekson, koji je u rijalitiju „Zadruga” najpre imao seks pred kamerama sa Anđelom Vešticom, a potom i sa maloletnom Minom Vrbaški, uspeo je u jednoj večeri da spava sa obe

Objavljeno:

Popularni reper je pre tri večeri prvo imao seks sa bivšom Anđelom, a potom i sa aktuelnom Minom.

Đekson je prvo odveo u hotel Anđelu Vešticu, pa je sa njom imao seks u kupatilu. Kad je završio s njom, spavao je sa Minom u spavaćoj sobi.

Publika je imala priliku da gleda Minu i Đeksona u žestokoj akciji ispod pokrivača, nakon čega se maloletnica gola prošetala spavaćom sobom. Međutim, iste večeri, samo nekoliko sati pre toga, Đekson i Anđela su imali seks, ali umesto u sobi, oni su to „odradili” u kupatilu.

Đekson i Anđela su odmah po ulasku u kupatilo skinuli bubice i prepustili se strastima, budući da u kupatilu ne postoje kamere.

foto: Printscreen

- Te večeri je Anđela bukvalno skočila na Đeksona, pa su se čak i ljubili pred kamerama, ali ne i pred zadrugarima. On je bio prilično začuđen, a ona mu je ponavljala da se opusti i da je sve to njena igra. Potom su otišli u njegovu sobu u hotelu, ušli u kupatilo i skinuli bubice. Tu su se zadržali dobrih 45 minuta, a kako u kupatilu nema kamera, ništa se nije videlo, ali se čulo da oboje uzdišu - kaže izvor blizak produkciji rijalitija.

Da se desio seks između bivših ljubavnika, Veštica nije mogla da prećuti svojoj drugarici, a po svemu sudeći i ljutoj suparnici, te joj je po izlasku iz hotela u zavijenoj formi dobacila da više nije jedina Đeksonova devojka. Mina nije uspela da shvati Anđelinu provokaciju, te je, nesvesna činjenice da ju je momak iz rijalitija prevario sa bivšom devojkom, spavala iste večeri sa njim.

foto: Printscreen

Međutim, ljubavna drama u trouglu Veštica-Đekson-Mina ni ovde se ne završava, tim pre što se čini da Anđela ne želi tako lako da odustane od repera, koji bi veoma brzo mogao ostati bez jedne, ali i bez druge devojke. Sudeći po Mininoj reakciji kada je saznala da su se pre dve večeri Đekson i Anđela ljubili, sva je prilika da će maloletnica veoma brzo odustati od repera.

Naime, Mina je preksinoć, nakon tog saznanja, napustila žurku i načisto poludela. Ušla je u sobu, vrištala i plakala.

foto: Printscreen/TV Pink

Đekson je potrčao za njom i počeo da joj se pravda.

- To je bio samo jedan poljubac. Ona mi ne znači nista. Na tebe se ložim - uveravao je on.

- Boli me ku*ac za tebe. Skloni se. Ubiću te - vikala je Mina, koja je plakala i gađala ga stvarima. Ostaje da se vidi šta će se desiti kada Mina bude saznala da je Đekson iste noći bio i sa njom i s Anđelom.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.