Najveća Goranova tajna isplivala na videlo! Zbog ovoga je Berluskoni hteo da ga ubije!

Kako je prodao 1. čoveka italije

Najveća Goranova tajna isplivala na videlo! Zbog ovoga je Berluskoni hteo da ga ubije!

Gorana su Berluskonijevi zaposlili na preporuku Alberta Orlandija, koordinatora obezbeđenja u njihovoj vili, a onda je izbio skandal
Objavljeno:

Tajanstveni finalista Velikog brata Goran Todić (48) radio je za Berluskonijevu drugu suprugu Veroniku Lario (59) i nakon dve godine dobio otkaz. O tome nije rado govorio, ali detalje Goranovog odnosa s bivšom prvom damom Italije razotkrili su italijanski novinari. Zna se ko je pobednik Velikog brata! Evo ko će zaraditi 100.000 evra! (FOTO) Stanar kuće Velikog brata je od 2007. do 2009. živeo lagodnim životom u vili Belvedere nedaleko od Milana, a otkaz je dobio nakon što je bivši premijer i sadašnji medijski mogul Silvio Berlusconi (79) odlučio da bivšoj ženi sreže budžet za obezbeđenje imanja.

Veronika, zvezda niskobudžetnih filmova, odlučila je da žrtvuje svog čoveka od poverenja i samo Goranu je dala otkaz. Nije otkrivala razloge. Ali, Goran nije mogao da pređe preko toga. U javnosti je podrugljivo opisivao životni stil bivše poslodavke, a iznosio je i pikanterije iz Berluskonijevog života. Berluskonijeva prostitutka htela tetki da odnese lek! A našli joj 24 kila kokaina! (VIDEO) Gorana su Berluskonijevi zaposlili na preporuku Alberta Orlandija, koordinatora obezbeđenja u vili gospođe Berluskoni. Orlandija je upoznao baveći se padobranstvom, a Veronika je već tada bila zatražila razvod. Mišićavi Todić joj se odmah svideo. - Veronika je najradije bila bez šminke i u trenerci, a sređivala se samo za goste i kad bi išla na zabave... Ona je znatiželjna, ali brzo izgubi volju. Ljubazna je, ali na trenutke hladna, krhka i vrlo tužna - pričao je Goran zamerajući joj što ne oblači elegantne kostime. Mediji su Veroniku povezivali s Todićevim šefom smatrajući ih ljubavnicima, ali Goran ih nikad nije vidio da se ljube.

Najviše vremena provodila je igrajući nintendo. Kristijan će zbog ovoga patiti ceo život! Njegova žena uradila jedinu stvar koja može da ga slomi!
S instruktorkom joge pratio sam Veroniku na putovanjima u Kambodžu, Laos i Tajland
Todić je dobio dojavu da je Berluskoni došao na imanje s gomilom žena, a to je izbezumilo Veroniku smetale brojne pohvale na račun mog prisnog odnosa s gospođom i uručio mi je otkaz
24sata.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.