DŽABA TEBI SESTRO I OBIMI I SVE, KADA OVO NE ZNAŠ! Kakva BLAMAŽA Anđele Veštice: Nema pojma ko je bio jedan od NAJVEĆIH glumaca svih vremena!
Foto: Printscreen

katastrofa

DŽABA TEBI SESTRO I OBIMI I SVE, KADA OVO NE ZNAŠ! Kakva BLAMAŽA Anđele Veštice: Nema pojma ko je bio jedan od NAJVEĆIH glumaca svih vremena!

E, Anđela, Anđela...

Objavljeno:

Anđela Veštica je, pre svega, bezobrazlukom, vulgarnostima i nasiljem uspela da se nametne u rijalitiju "Zadruga", a svima je dobro poznata činjenica da je sa 19 godina počela karijeru kao porno glumica.

U krajnjoj liniji, sve je to njen izbor i možete i ne morate da je osuđujete. Isto vam se hvata... I naravno, s obzirom na sve to, ne bi trebalo očekivati da Anđela recituje pesme Miloša Crnjanskog ili citira čuvenog filozofa Kjerkegora. Ipak, neko osnovno znanje i opšta kultura se moraju posedovati.

foto: Printskrin: Instagram/andjela_vestica

A možda i ne moraju... Anđela je, u toku izlaganja svog mišljenja o drugim učesnicima rijalitija, pomenula da postoji mogućnost da se i ona zaljubi, ukoliko bi u rijaliti ušao neki "dobar baja", ali je prvo slučajno rekla "Paja".

- Recimo, Pavle Vuisić? - dobacio je Lepi Mića, a Anđela je odgovorila: "Ne znam ko je to."

Dakle, ne postoji šansa da neko na pomen imena legendarnog srpskog glumca Pavla Vuisića, kojem je nadimak bio Paja, odmah ne prepozna ko je u pitanju. Osim ako zaista ne zna ko je on, što je, cenimo, velika sramota, čak i za starletu kao što je Anđela Veštica.

Ovaj njen blam možete videti na 16:42:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.