NAPAO JE U KLUBU Manijak umalo silovao poznatu Nišlijku, zvezdu RIJALITIJA: Vukao je, pričao gadosti...
Foto: Printscreen

prešla je preko toga

NAPAO JE U KLUBU Manijak umalo silovao poznatu Nišlijku, zvezdu RIJALITIJA: Vukao je, pričao gadosti...

Miljana Kulić je preživela pakao kada je jedan muškarac letos pokušao da sa njom ima seks na silu

Objavljeno:

Incident se desio u jednoj diskoteci u Budvi.

- Miljana je letovala sa roditeljima. Jedno veče su izašli u grad da se provedu. Dvoumili su se da li da odu u restoran ili neki klub. Odlučili su se za diskoteku. Miljana je bila odlično raspoložena i ništa nije ukazivalo na to da nešto loše može da se dogodi. Kad su roditelji videli da su fanovi nagrnuli na njihovu ćerku i bukvalno je uvukli u klub odlučili su da ostanu ispred lokala i sačekaju je - kaže izvor koji se zadesio na licu mesta.

Prema njegovim rečima, te večeri je nastao haos jer je muškarac koji je saznao da je Miljana unutra naglas rekao kako će uleteti i pred svima imati seks sa njom.

foto: Printscreen

- Pričao je kakve će sve perverzije da joj radi dok ostali to budu gledali. To je čula i Miljanina mama, koja se uplašila. Njen strah je bio još veći kada je taj muškarac ušao u klub. On je otišao pravo u separe u kom je Miljana đuskala sa svojim fanovima. Uhvatio ju je za ruku i povukao. Mislila je da hoće da se slika sa njom, a onda je počeo jače da je cima i priča gadosti - kaže izvor.

On navodi da je u tom trenutku uletela Miljanina mama sa obezbeđenjem.

- Ušla je sa trojicom momaka i bukvalno otela ćerku iz naručja napasnika. Umalo nije izbila tuča. Miljana je baš bila uplašena. Rekla je mami da je pomislila da manijak hoće da je odvede u WC i da je siluje, odmah su napustile klub i otišle u hotel - završava izvor.

To sve je potvrdila i Miljanina majka Marija.

- Doživele smo neprijatnost ali sve se, srećom, dobro završilo. Bilo je užasno iskustvo, ne ponovilo se. Miljana je jaka ličnost i sada je očekuju novi izazovi, a to je iza nje - kratko je prokomentarisala ona.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.