IZNENAĐENJE ZA GODIŠNJICU! Urošu dozvolili da se čuje s devojkom, ona mu saopštila: IZBUŠILA SAM TI GUME! (VIDEO)
Foto: Printscreen

pakao

IZNENAĐENJE ZA GODIŠNJICU! Urošu dozvolili da se čuje s devojkom, ona mu saopštila: IZBUŠILA SAM TI GUME! (VIDEO)

Ovo mu nije bilo ni na kraj pameti

Objavljeno:

Učesnik rijalitija ''Zadruga'', Uroš Ćertić nije bio mnogo poslušan u poslednjih nekoliko dana, ali Veliki šef je ipak odlučio da mu ispuni jednu želju.

Prvo što mu je devojka rekla , jeste da će ga skupo koštati masaže s devojkama u "Zadruzi":

- Sve vidim, i da znaš da sam ti izbušila gume na motoru - kroz osmeh je rekla Jovana, a Uroša je to malo i zabrinulo iako je delovalo kao da se šali, pa ju je nekoliko puta pitao da li je sve okej.

foto: Printscreen

Naime, u novoizgrađeni grad nadomak Beograda ušla je Dušica Jakovljević, koja je okupila sve učesnike, i poručila kaskaderu da ode do telefonske govornice, gde ga je putem video poziva čekala njegova devojka Jovana.

Uroš je počeo da se smeje od sreće, kada je ugledao svoju devojku, ali mu je to što je ugledao jako prijalo:

foto: Printscreen

- Bio sam malo mutan i ćutljiv, i bile su mi misli znaš gde, ali mi ovde imamo odgovornost, zabavni smo valjda nekim ljudima. Bio sam sam i dosadan, ali ovo će mi sada dati mnogo motivacije i energije. Videćemo u budućnosti koliko će ovo da košta, ako treba i ku*vaću se ako treba za ove razgovore. Baš lepo što su nam ovo omogućili.

Ovo je već treće u iznenađenje u ''Zadruzi'' jer je pre nekoliko dana ulazila ćerka Zorana Marjanovića i ćerka Snežane Mišković Viktorije, pa je Ćertić i to malo vremena što im je produkcija izdvojila odlučio da provede na najbolji način.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.