IDE U RIJALITI DA NAĐE RIBU! Zoran Marjanović hoće ljubav, ali ne i OVO!
Foto: Dragan Kadić

smelo

IDE U RIJALITI DA NAĐE RIBU! Zoran Marjanović hoće ljubav, ali ne i OVO!

Zorana je u rijaliti ispratio sin Uroš, koji je na rastanku zaplakao. Malu Janu, koja sada ima šest godina, poslali su juče ujutru u vrtić kako ne bi prisustvovala očevom odlasku i potresla se

Objavljeno:

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene, juče po podne napustio je porodični dom u Borči i uputio se ka hotelu kako bi se pripremio za „Zadrugu”. Za naš list otkrio je da je psihički spreman i da jedva čeka da „Zadruga” počne.

Zorana je u rijaliti ispratio sin Uroš, koji je na rastanku zaplakao. Malu Janu, koja sada ima šest godina, poslali su juče ujutru u vrtić kako ne bi prisustvovala očevom odlasku i potresla se.

OGLASIO SE I ŽELJKO MITROVIĆ OKO SKANDALA! U čemu je problem što unosim bebu u rijaliti?

- Ovo mi je prilika da pokažem ko sam. Ne idem kao takmičar, a ulazim sa ljudima koji su većinom došli spremni, ambiciozni da promovišu sebe ili svoje poslove. Moj razlog je ličan, zbog tragedije koja me je snašla. Oni dolaze sa odmora, ja dolazim sa zgarišta, uništavan preko godinu i po. Ne želim patetiku i da me ljudi gledaju kroz to. Tamo neću pričati o tragediji, niti ću igrati na sažaljenje.

foto: Damir Dervišagić

Želim da upoznaju mene. Ne verujem da ću se sa svima slagati, različiti su to profili. Primetio sam da se već prave klanovi, neki su pripremili plan i program s kim će da se slažu, kao i načine na koje će da se brane od onih sa kojima su neprijatelji iz nekih drugih rijalitija... Ne želim da udovoljavam onom delu naroda koji uživa u tuđoj nesreći, nekulturi i svađama - priča Zoran.

- Može da se desi da me neko isprovocira, ali ja neću učestvovati u svađama. Nedavno sam imao okršaj sa Macom Diskecijom, sa kojom ću tamo biti, i meni takve stvari ne prijaju, pogotovo što znam da je to njena predstava za medije. Kada stavimo na stranu njenu profesiju i intelektualni nivo, ona je dobra devojka. U očima joj se vidi da jeste, može da glumi ludilo do sutra. Da sam na njenom mestu, ušao bih bez maske. Ne verujem da će hteti opet da mi se penje na grbaču. Ja sam izvikana priča za nju, tamo ima mnogo frajera, tako da joj je bolje da izabere nekog drugog, a sasvim sam siguran da hoće - šaljivo kaže Marjanović, koji će se kloniti seksa u rijalitiju.

- Ljubav je nepredvidljiva, ja sam živ primer za to. To je nešto lepo od čega čovek ne treba da beži, ali ne verujem u rijaliti ljubavi. Seks ne bih dozvolio ni pod razno. Ne postoji ta devojka sa kojom bih spavao pred kameramna, ne znam šta da se desi. Rijaliti seks postoji samo zbog novinskih napisa. Zezaću se sigurno sa devojkama, ali nisam u fazi kad želim nekoga da muvam - zaključio je Marjanović.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.