Marko iz Parova ne zna šta su svingeri, ali zato zna šta je grupnjak! (FOTO)

seksualno obrazovanje

Marko iz Parova ne zna šta su svingeri, ali zato zna šta je grupnjak! (FOTO)

Marko Perović je na poligrafu u emisiji "Parograf" morao da otkrije neke neprijatne pojedinosti iz svog intimnog života
Objavljeno:

Učesnik rijalitija "Parovi" Marko Perović našao se u nezavidnom položaju u emisiji "Parograf". Zlatna info za sve starlete! Tijana Ajfon otkrila ko najbolje plaća: Da li ste iznenađeni? (FOTO) Iako Marko važi za velikog švalera, na poligrafu je pokazao da je bio sa nešto manje od 300 devojaka, neke osnove seksualnog obrazovanja mu baš i nisu poznate. Marko nije znao šta je to svingerski klub, te je povodom pitanja da li bi želeo da otvori isti izneo iskrenu konstataciju.

- Pitaju me da li želim da otvorim svinger klub, pa sam tražio da mi objasne šta je to. Mislio sam da se to odnosi na to sa koliko sam devojaka bio istovremeno u krevetu. Bio sam sa četiri. Ali to je - grupnjak! Bolesno! Zgrozili smo se kad je Miki otkrio šta ga loži u seksu! (FOTO) Da poznaje termin grupnjak Marko je pokazao u više navrata i u samom rijalitiju.
Na pitanje da li mu se neki muškarac udvarao u životu Marko je, između ostalog, spomenuo i Brendona. Izjavio je da mu je Brendon prilazio na neke čudne načine. Ova izjava je razbesnela Brendona. Još nam samo ona fali: Tijana Ajfon tvrdi da će ući u Skupštinu Srbije! (FOTO) - Ti meni nikada ne bi mogao da se dopadneš, tako debeo, mekan, sa ogromnom glavom. Inače, ubeđen sam da si ti bio sa nekim muškarcem. Tako mi deluješ! - rekao mu je Brendon.
Na ovu provokaciju mu Marko nije odgovorio. Ko zna, možda mu je termin homoseksualnost poznatiji nego što bi trebalo da bude. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.