Zlatna info za sve starlete! Tijana Ajfon otkrila ko najbolje plaća: Da li ste iznenađeni? (FOTO)

Eto odakle joj za ajfon

Zlatna info za sve starlete! Tijana Ajfon otkrila ko najbolje plaća: Da li ste iznenađeni? (FOTO)

Ukućanka Parova je po drugi put ušla u vilu, ali ovoga puta kao starleta. Ona je otkrila tajnu koju svaka starleta želi da zna
Objavljeno: 20:47h

Novopečena starleta, Tijana Ajfon, je jasno odredila svoje ciljeve i glavne mete. Ona kaže da je ne zanimaju fudbaleri i biznismeni, već isključivo političari. A izgleda da i političari vole nju, pošto je čet gost na njihovim zabavama i, kako kaže, pojavi se da bude lepa. Još nam samo ona fali: Tijana Ajfon tvrdi da će ući u Skupštinu Srbije! (FOTO) - Ja se tamo pojavim i budem najlepša. Druge ne primećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji i najbolje plaćaju - rekla je Ajfonka gostujući kod Milomira Marića.

Ona je ponovo postala ukućanka vile Parovi, ali pre drugog ulaska doživela je potpunu transformaciju. Nadogradila je kosu, ofarbala se u crveno i povećala grudi i usne. Sada sebe sa ponosom naziva starletom, iako je nekada bila radnica u solarijumu. Kad bi srpske starlete preuzele FSS, koja bi za koju funkciju bila zadužena? (FOTO) - Šta ima loše u tome što sam starleta? Zašto bih glumila neko poštenje kada svi znamo da je to super zanimanje. Moje je samo da budem lepa, i to je sve. Nešto kao slika bez tona - rekla je ambiciozna Ajfonka.
Iako ne voli da priča mnogo, želi da uđe u skupštinu. - Želim da budem narodna poslanica, zašto da ne? Kad je bivša modelsica mogla da bude poslanica, zašto ne bih mogla i ja? Politikom se nikad nisam bavila, osim što sam pre par godina u mom selu dežurala na izborima. Pojma nemam ispred koje stranke - rekla je Tijana. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.