Za ova dela Kristijan odgovara! Evo koliko može da zaglavi u zatvoru!

stiže ga zaslužena kazna

Za ova dela Kristijan odgovara! Evo koliko može da zaglavi u zatvoru!

Nakon izlaska iz rijalitija Kristijanu sudbina baš i nije naklonjena. Žena mu je oprostila njegove izlete na "Farmi", no zakon i nije toliko blagonaklon prema njemu
Objavljeno: 19:12h

Bivšem učesniku rijalitija Kristijanu Goluboviću ostalo je još 8 godina zatvorske kazne. Izdržavanje te kazne mu je, dok je boravio u rijalitiju "Farma", bilo odloženo za početak januara. Ovo su ljudi do kojih je Kristijanu zaista stalo: Evo sa kime je proslavio rođendan! (FOTO) Iako je pre 5 dana izašao sa farme, početka služenja zatvorske kazne nije pomeren, te se Kristijan slobodno kreće po Srbiji. Trenutno se nalazi u Kraljevu, gde je otišao da vidi suprugu i ćerke. Kako svedoči farmer, porodični život mu za sada ide u dobrom pravcu i jedino razmišlja o tome šta će da uradi sa robijom.

Kristijanu je danas rođendan: Kako su ga Farmeri proslavili? (VIDEO) (FOTO) - Imam još nekoliko vrhunskih razloga da robija počne negde krajem proleća, kada budem potpuno spreman. Moram da pripremim ženu, psihički i finansijski, sa detetom kod kuće, kako bih ja otišao da odslužim zatvorsku kaznu. Mene zatvor čeka pa čeka. Farma, kao posao, samo je odlagala odležavanje kazne - rekao je Kristijan.
Iako je u rijalitiju bio blizak sa dosta žena, Kristijan kaže da mu žena to ne zamera. Njegova prisnost sa Stanijom i Balerinom se jasno videla u direktnom prenosu, no Kristijan je uspeo da ubedi ženu u suprotno. Kristijan se na Fejsbuku obratio naciji: Otkrio da li se vraća na Farmu ili ne! (VIDEO) (FOTO) - Ivana je bila tužna dok sam bio na farmi. Smršala je 15 kilograma. Htela je da zna da li je istina ono što je pisalo. Rekao sam joj da me samo pogleda u oči i da će joj sve biti jasno - rekao je Golubović.
Kristijan nas terorisao, živeli smo u strahu: Jelena Krunić progovorila! (VIDEO) Po izlasku iz rijalitija Kristijana je sačekala kazna od 8 godina zatvora, zbog trgovine heroinom i nošenja oružja. Međutim, Golubović je i na "Farmi" zaradio par kazni - 3 krivične prijave zbog ugrožavanja sigurnosti i 2 godine zatvora koje bi mogao da dobije zbog napada na Radeta Lazića. (Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.