Još nam samo ona fali: Tijana Ajfon tvrdi da će ući u Skupštinu Srbije! (FOTO)

Puca na veliko

Još nam samo ona fali: Tijana Ajfon tvrdi da će ući u Skupštinu Srbije! (FOTO)

Starleta je u vili "Parova" ispričala da ima vrlo uticajne poznanike iz redova političara, te da će uspeti da se domogne mesta u parlamentu
Objavljeno:

Učesnica "Parova" Tijana Ajfon, ima velike ambicije. Kaže da ima jake kontakte zahvaljujući kojim će uspeti da uđe u parlament. Starleta zasad nije članica nijedne stranke, ali tvrdi da poznaje za mnoge uticajne političare koji mogu da je proguraju u svetu politike. Ajfonka je obrazložila da te ljude poznaje upravo sa žurki na kojima su političari česti gosti. Sori, ali ružna si! Tijana Ajfon dopumpala usne, a fanovi je isprozivali samo tako! (FOTO) - Ja znam da ću daleko dogurati. Vidim sebe u parlamentu. Ja odlazim na razne žurke, svuda se krećem. Na tim žurkama upoznajem i razne ljude, tu su i moćni političari. Oni voli moje društvo, uživaju kada sam pored njih, a meni prija da sedim s tim ljudima, imponuje mi - pohvalila se Ajfonka.

Tijana ima mnogo samopouzdanja kada su u pitanju njena budućnost. - Znate kako, ja imam veoma jake kontakte i umem da ih koristim. Meni se smeši lepa budućnost jer ja sam mlada i želim da se ostvarim i imam karijeru. I znam da ću u tome uspeti jer mi nije u interesu da budem starleta - rekla je ambiciozna Tijana. Veliki zavodnik, a kažu da mu je mali: 10 najboljih riba Milana Smiljanića! (FOTO) S obzirom na to da se sećamo kako je Nevena Adžemović prošla sa svojom političkom karijerom, Ajfonka tvrdi da nema šanse da bude kao ona.
- Ma koja Nevena Adžemović, uopšte mi nije cilj da budem kao ona. Ne želim mnogo da pričam, sve ćete videti kada za to dođe vreme - tajanstveno je odgovorila Tijana Ajfon dok su joj se ukućani vile smejali. Ipak starleta tvrdi da nije klasična "sponzoruša". Ona se pohvalila da je u svoj izgled uložila 7.000 evra, ali da to niko drugi nije iskeširao do nje same.
- Ja, kao neke, nisam imala sponzora, već sam sama platila svaki evro. Uložila sam 7. 000 evra u svoj izgled i jako vodim računa kako ću da izgledam. Uradila sam usta, grudi, sredila jagodice, ubrizgala zlatne niti, možda još guzu da sredim kako želim i ja sam prezadovoljna kako izgledam - objasnila je starleta u usponu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.