BIVŠI MUŽ LJUBE PANTOVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Uhvatio sam je dok se motala oko mog ranča, htela je da mi prebije devojku! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

telenovela dobila nastavak

BIVŠI MUŽ LJUBE PANTOVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Uhvatio sam je dok se motala oko mog ranča, htela je da mi prebije devojku! (FOTO)

Subotić tvrdi da je Pantovićeva kružila oko njegove farme kako bi presrela Jelenu

Objavljeno:

Karađorđe Subotić (48) optužio je bivšu suprugu Ljubu Pantović (38) za pokušaj prebijanja njegove devojke Jelene Matijašević (20) jer je ljubomorna na nju.

Otac Aleksandre Subotić za Kurir je otkrio da je bodi-bilderka automobilom kružila oko njegove farme pored Vinče, koja je nedavno izgorela, kako bi se obračunala s njegovom partnerkom. U tome nije uspela, jer Jelenu nije pronašla.

foto: Dragan Kadić

- Uhvatio sam je dok se motala oko mog ranča jer je mislila da je Jelena tu. Poznajem njena kola i mene ne može da prevari. Htela je da mi prebije devojku, ali to joj neću dozvoliti! Ne vidim razlog zbog čega bi to uradila, osim ako nije ljubomorna na nju, a pretpostavljam da jeste. Čuo sam da se po Vinči raspitivala o njoj i tražila je - priča Karađorđe i dodaje da je majka njegove dve ćerke ranije tukla svaku njegovu devojku.

- Otkad smo razvedeni, ne postoji devojka s kojom sam bio, a da je Ljuba nije negde presrela i istukla je. Očigledno je da me i dalje voli na neki način. Bili smo u braku, imamo decu i normalno je da neka osećanja i dalje postoje s obe strane. Nismo u kontaktu, a o njoj mislim sve najbolje. Imam devojku koju volim i prelepo mi je s njom. Mogu svi da pričaju da sam matori pedofil, ali nije tako. Nisam s Jelenom u vezi ni zbog seksa, jednostavno mi prija - kaže Subotić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.