Avi Karabatić život u opasnosti! Boluje od teške bolesti! Doktori nemoćni! (FOTO)

Ništa joj ne pomaže

Avi Karabatić život u opasnosti! Boluje od teške bolesti! Doktori nemoćni! (FOTO)

Ava Karabatić već mesec dana ima opasnih zdravstvenih problema
Objavljeno: 15:27h

Učesnica rijalitija "Parovi", Ava Karabatić, već mesec dana ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Iako se požalila produkciji, lekari još uvek ne znaju šta joj je.

Naime, Ava se pre mesec dana požalila kako joj kasni menstruacija. Pomislila je da je u drugom stanju, no kako su testovi bili negativni, tu opciju je otpisala. Mirjana pokazala vaginu! I tražila povraćaj himena! Bolje se operi! I depiliraj! (VIDEO) Međutim, nekoliko dana kasnije Ava se opet požalila produkciji. Nakon dugog niza lekarskih predela, pošto rezultati nisu pokazivali ništa alarmantno, lekar joj je prepisao samo hormonsku terapiju koja je trebala da joj izazove menstruaciju, ali se to nije dogodilo.
Mirjana i Barbara kao Dita Fon Tiz! Posle ovoga je i VB ostao je bez teksta! (VIDEO) - Ava je već preplašena, ne oseća se dobro. Na pregledima je rekla da je malaksala i da je brine što joj već više od 40 dana niko ne govori šta se dešava. Kada je u kući “Parova”, trudi se da ne deluje zabrinuto, ali sve teže krije strah, koji je razuman, jer ne zna šta nije u redu s njenim zdravljem. Kada je shvatila da nije trudna, laknulo joj je, ali onda je usledio još veći strah jer nije znala razlog zbog čega još uvek nije dobila menstruaciju. Pila je terapiju i to je malo umirilo, ali kada ni to nije pomoglo, Ava je pretrnula od straha. Ona se nada da nije ništa ozbiljno - otkrio je izvor blizak produkciji.
Bolje da mi je ćerka ku**a nego lezbejka! Otac Tamare Đurić šokirao sve! (FOTO) Ukoliko lekari uskoro ne otkriju od čega boluje, Ava će uskoro morati da napusti rijaliti, kako bi dobila odgovarajuće lečenje. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.