OVA DEVOJKA JE DVOJNICA MAJE MARINKOVIĆ! LIČE KAO JAJE JAJETU: Svi u ŠOKU, kao BLIZNAKINJE
Maja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je moguće?

OVA DEVOJKA JE DVOJNICA MAJE MARINKOVIĆ! LIČE KAO JAJE JAJETU: Svi u ŠOKU, kao BLIZNAKINJE

Inače, oko Maje Marinković se prašina i danas u Eliti ne smiruje, a poslednji u nizu skandala vezan je za njenog dečka Stanislava Krofaka i nju

Objavljeno:

Učesnica Elite Maja Marinković redovno je na meti osuda jer je na sebi previše stvari operisala.

Naime, ona zadovoljna svojim izgledom, a ljudima je i dalje neobično što je napravila ogromnu razliku u odnosu na svoj prirodni izgled.

Sada je društvenim mrežama počela da kruži fotografija devojke sa jedne privatne klinike, koja neodoljivo podseća na Maju Marinković zbog estetskih zahvata koje je imala na sebi, a koji su isto tako ekstremni.

Devojka koja neodoljivo podseća na Maju Marinković
Devojka koja neodoljivo podseća na Maju Marinkovićfoto: Printscreen:instagram/callmelolita

Podsećamo, oko Maje Marinković se prašina i danas u Eliti ne smiruje, a poslednji u nizu skandala vezan je za njenog dečka Stanislava Krofaka i nju. Naime, Maja je otkrila intrigantne detalje o svom odnosu sa Stanislavom Krofakom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a Miljana Kulić se trudila da iznudi odgovore na sva pitanja, koja interesuju brojne gledaoce rijalitija.

- Kako se osećaš nakon rođendana? - upitala je Miljana.

- Moram da se zahvalim Takiju i mami. Staniji i Alibabi, Jeleni Golubović, Sanji Skić, Magnumki, kao i Lemurima mojim. Ti si bila vesela na mom rođendanu. Ispoštovala si me - kazala je Maja.

- Kako ti je u odnosu sa Stanislavom? Da li si srećna? - upitala je Miljana.

- Odnos nam je đene-đene. Prvih mesec dana je sve bilo idealno. Kad je stigla čestitka za Uskrs, tad je sve krenulo nizbrdo. Čas je dobro, čas loše. Nisam srećna. Ne mogu da kažem da je on loš prema meni, ali neke stvari se kose, nisu mi jasne - kazala je Maja.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Republika/D.L. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.