Bolje da mi je ćerka ku**a nego lezbejka! Otac Tamare Đurić šokirao sve! (FOTO)

Da čitamo između redova?

Bolje da mi je ćerka ku**a nego lezbejka! Otac Tamare Đurić šokirao sve! (FOTO)

Otac Tamare Đurić , učesnice u rijalitiju, dao je izjavu vezanu za ponašanje sopstvenog deteta u "Farmi". Da li tu nešto može da se shvati između redova...
Objavljeno:

Nakon što je Stanija u rijalitiju izvređala Tamaru Đurić, oglasio se Tamarin otac kako bi odbranio svoju mezimicu. Kristijan priznao da je sa Stanijom imao seks u rijalitiju (FOTO) (VIDEO)

Hteo da se dokaže: Kristijan Maji pokazao penis! (VIDEO) Tamara i Stanija su jedna drugu vređale pogrdnim rečima, među kojima se naravno našlo i zvanje prostitutke. No, Tamarinog oca to nije pogodilo.
– Da budem iskren, više volim da Tamara bude kurva nego lezbijka. Zašto se čudite što to kažem? Bar će da mi rodi unuke… Ona kao prostitutka može sebi da rodi dijete, a ako se opredijeli da bude sa istim polom, kako će onda? – rekao je Predrag Đurić. Tamara se poljubila s Krunićkom, pa Kristijanu pokazala guzu (FOTO) (VIDEO) Tamarin otac takođe ističe i to da mu ćerka sigurno nije lakog morala, to su samo laži.
Printscreen/ YouTube/ Dokumentarni Filmovi
Proradila ljubomora: Stanija gađala limenkom Kristijana! Šta mislite, zbog koga? (FOTO) (VIDEO) – To što se na "Farmi" pohvatala s muškarcima, kakve veze to ima. Vi želite da joj umanjite kvalitete i vrijednosti koje ona posjeduje. Tamara se ponaša primjerno. Ona je lijepa i mlada djevojka. Moja kćerka je vaspitana i nikad se nije ponašala nedolično – kazao je ljutito Tamarin otac. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.