MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO BESNA ZBOG ĆERKINOG PONAŠANJA: Hitno se oglasila, pa otkrila šta joj NIKAD NEĆE OPROSTITI
Anđela Šparavalo, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO BESNA ZBOG ĆERKINOG PONAŠANJA: Hitno se oglasila, pa otkrila šta joj NIKAD NEĆE OPROSTITI

Majka nije krila razočaranje zbog njenih odluka koje donosi u rijalitiju, pa je otkrila da to utiče i na čitavu porodicu.

Objavljeno:

Majka popularne učesnice rijaltija Anđele Šparavalo, Aleksandra Šparavalo, oglasila se nakon Anđelinih reči kako joj je teško zbog cele situacije koja se dešava sa porodicom.

Ona joj je nikad žustrije odbrusila kako treba da je bude sramota šta priređuje bratu i da joj nikada neće oprostiti ovakvu izdaju zatim je dodala kako se gnusa njenih poljubaca sa Bojanom Pavlović.

- Slušala sam jutros šta priča da je njoj teško tamo a ljubaka se javno. Sram je bilo, da li misli na brata kako to sve preživljava. Šta mu drugari kažu bolje da ne zna. Ovo što upropašćuje brata neću joj u životu oprostiti, a neće ni Bog - napisala je Sandra.

Aleksandra Šparavalo vam sebe zbog ćerkine veze u rijalitiju
Aleksandra Šparavalo vam sebe zbog ćerkine veze u rijalitijufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Bojana Pavlović nedavno je otkrila da je sumnjičava povodom određenih čestitiki koje je dobila za rođendan, a u jednom trenutku je Anđela Šparavalo briznula u plač zbog njene porodice. Počele su sumnnje i da je jedno od pisma za rođendan poslala i Anđelina porodica.

- Ja sam već priznala da sam slagala da me Bojana maltretira, ja sam tad bila povređena, ego me je udario i jednostavno me je slagala te neke stvari, namerno sam htela da ukanalim nju da se dodvorim porodici i tako u krug - rekla je Anđela.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.