DA LI MOŽE OVAJ ČOVEK DA DOĐE SEBI? Počeo da VRIŠTI i HISTERIŠE zbog LJUBOMORE: Gledaoci Pinka SMANJILI TON
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

skandalozno

DA LI MOŽE OVAJ ČOVEK DA DOĐE SEBI? Počeo da VRIŠTI i HISTERIŠE zbog LJUBOMORE: Gledaoci Pinka SMANJILI TON

Sinoć je napravio novi skandal zbog svađa sa svojom devojkom

Objavljeno:

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša intrigira kako javnost kao i učesnike "Elite", a sinoć je reper napravio novi skandal zbog svađa sa svojom devojkom.

Naime, nakon što je čuo komentare zadrugara koji su uvereni da Miona želi da raskine sa njim, Ša je počeo da viče i histeriše.

- Mislim da se ona, kada je Stanislav ušao, obratila direktno Stanislavu. Ona ovime pokazuje, iz ovoga što vidim, nije neko ko može da bude sam, ulazi iz veze u vezu. Mislim da nema hrabrost da preseče, iz dana u dan sam sve sigurnija, ona je vrlo proračunata, brine u ovoj situaciji samo o sebi, jer da je drugačija, ostavila bi Ša. Ša govori umesto nje, on govori: "Ona mene voli", da, on drži veštački na silu, on veruje u to i u to sam sigurna. Nemoguće je da svaku vezu tako braniš godinama, da se tako zaljubiš, a da se pruža otpor. Mislim da od njihove veze nema ništa i ko kaže da se neće čuti na kvarno?! Mi bi Mionu pročitali ovde, čak je i Ša bio sigurniji. Ovde ispada kao da mi hoćemo da rasturimo vezu. On sebi jamu kopa, kraj - rekla je Kačavenda.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Vi ste sami sebi najveći neprijatelji, a pogotovo ti samom sebi. Znaš kako izgleda kada ona kaže: "Nenade, ne daš mi da pričam, evo, neću da pričam", ti to sam stvaraš. Druga stvar, on svojim reakcijama produžava agoniju...Poenta je da ona neće, a ne da ti nekome kažeš: "To ne treba tako, ja ću te ostaviti...". Ja njega kapiram, ja sam slična njemu. On ima borbu da to uspe, ali to nema od partnera - rekla je Matora.

- Smatram da sam trebala da obavim razgovor sa Stanislavom kada je ušao, sada svakako ne bih, ne zbog Nenada, nego nema potrebe. Da smo obavili tada taj razgovor, sve bi bilo rešeno i mnogo jasnije. Ružno je ispalo, ispalo mi je krivo što sam na taj način uradila, što nisam raskinula, što bar nešto nisam uradila da sebi dam spokoja. Loše sam postupila zbog Nenada, da - rekla je Miona.

Želi da obavi razgovor sa Stanislavom
Želi da obavi razgovor sa Stanislavomfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Meni vi use**vate život, ne možete da me ubedite da mi je loše, ako nije - urlao je Ša.

- Ma druže, ne ide ti veza, katastrofa - rekao je Janjuš.

- Neću je ostaviti, meni je lepo, tačka i kraj! Ako je njoj loše, neka me ostavi. Nije mi lepo ovo, nametanje, nije mi lepo razdvajanje na silu, ne mogu da budem srećan zbog ljudi ovde i naroda. Ja ću otići odavde - pretio je svojom diskvalifikacijom Ša.

- Nije lepo ni meni ni njemu, to je istina - dobacila je Miona.

Bonus video:

01:25

NENAD ALEKSIĆ SHA

(Espreso / Blic/Nina Denda/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.