NJEGOVO BOGATSTVO SVAKO BI POŽELEO, A ON BI SE ZBOG OVOGA SVEGA ODREKAO: Bolne reči Saše Popovića nateraće vam SUZE
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

emotivno

NJEGOVO BOGATSTVO SVAKO BI POŽELEO, A ON BI SE ZBOG OVOGA SVEGA ODREKAO: Bolne reči Saše Popovića nateraće vam SUZE

Popović iza sebe ima uspešnu karijeru, a sada se prisetio mladosti i roditelja

Objavljeno:

Saša Popović iskreno je govorio o svom detinjstvu, roditeljima, karijeri i vrtoglavom uspehu.

- Ustanem već oko 6, 7, bukvalno pre roditelja, odmah obujem patike, uzmem loptu i odem da žongliram. Mnogo sam voleo fudbal - rekao je Saša, a potom se dotakao odnosa sa majkom i ocem, koji mu danas neizmerno nedostaju.

- Majka je odigrala veliku ulogu kada sam ja rekao da neću više da studiram. Otac mi je bio stvarno strog, a znaš kakva je majka, uvek kao ‘Nemoj da ga diraš, molim te ostavi ga, nemoj, on voli muziku’. Kad čujem da neko ne priča sa roditeljima, bilo da je sa ocem ili sa majkom… Pa ja ne znam šta bih dao, svo bogatstvo, da Bog može da mi namesti da samo sat vremena popričam sa svojim roditeljima, pogotovo sa tatom - istakao je Popović.

Popović je iskreno govorio o porodici
Popović je iskreno govorio o porodicifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kažu da se trud i rad uvek isplate, a to je na svojoj koži tokom bogate karijere osetio i Saša. Iako danas živi životom o kakvom mnogi maštaju, kreativni direktor „Granda“ ističe da je i njegov početak bio veoma težak.

Izneo je detalje iz svoga života
Izneo je detalje iz svoga životafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja onu harmoniku stavim na leđa i od centra grada idem do kuće i plačem. I onda neko dođe i kaže ‘što si sujetan’ pa nisam sujetan, samo hoću da budem bolji. I sama znaš, napraviš neku emisiju, pa se pitaš kako će to da prihvati publika, šta će reći gledaoci i to su ti neki strahovi. Mislim, ta sujeta se najviše oseti kod pevača. Svaki pevač gleda šta je ovaj drugi snimio, kako se obukao, da li je ima koncert, pa kažu ‘Jao, njemu je propao koncert’- ispričao je Saša i istakao da je najvažnije biti svoj.

Govorio je o roditeljima i detinjstvu
Govorio je o roditeljima i detinjstvufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Vi kad pogledate ovo što ja danas radim i što radim poslednjih 20,30 godina, ljudi kažu ‘Ma, šta, on je upropasto muziku, one je ovakav i onakav’. Znate kako, neko nas voli, a neko ne i to je skroz u redu- poručio je u jednoj emisiji.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Kurir/Lazar Stanušić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.