"UDARA NA MOJE NEROĐENO DETE" Vanja Ignjatović BESNA na Mionu, javno joj UPUTILA OVE BRUTALNE REČI, gore MREŽE
Vanja i Ša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVI U NEVERICI

"UDARA NA MOJE NEROĐENO DETE" Vanja Ignjatović BESNA na Mionu, javno joj UPUTILA OVE BRUTALNE REČI, gore MREŽE

Objavljeno: 16:25h

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nedavno je podelila fotografiju na svom Instagram profilu podržavajući Stanislava Krofaka za njegovo učešće u rijalitiju "Elita". Stanislav je nedavno ušao u ovaj rijaliti kako bi se suočio sa Mionom Jovanović, devojkom koja ga je prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša.

Uz podršku koju je pružila Stanislavu Krofaku, Vanja Ignjatović je poslala snažnu poruku ohrabrenja i podrške u ovom teškom periodu. Njihova javna podrška izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.

Međutim, jedan potez Nenadove nove izabranice doveo ju je do ludila, zbog čega se hitno oglasila putem Instagrama, pa nazvala Mionu "raspandrkačom" i očitala joj bukvicu, pa je častila gnusnim uvredama:

Nenadova bivša žena oplela po Mioni
Nenadova bivša žena oplela po Mionifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ponekad me je sramota što sam žensko. Šta sve jedna žena može da izgovori. Dirati nečije nerođeno dete, karma je kučka, Mionice. Fuj, kakvi ljudi hodaju ovom zemljom, onaj gore vidi sve - napisala je besna Vanja Ignjatović, koja se tek nedavno razvela od Ša, a koja je takođe osudila Mionu što je iskoristila ovu tragediju kako bi se branila u rijalitiju.

Objava Vanje Ignjatović
Objava Vanje Ignjatovićfoto: prentscreen/tiktok/vanjaignjatovic14

Podsetimo, Vanja je izgubila Nenadovo dete, o čemu je reper javno govorio, a Miona je iskoristila tu informaciju, kako bi isprozivala bivšu suprugu Nenada Aleksića Ša, koja joj je sada brutalno uzvratila.

Njen gest je naišao na veliko odobravanje i simpatije mnogih pratilaca na društvenim mrežama, koji su istakli značaj podrške među ljudima u situacijama kao što je ova.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas/ )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.