JANJUŠ ZBOG VEZE SA ANELI NEĆE VIĐATI ĆERKU? Ema PRESKELA, evo koji USLOV MU JE DALA
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

SVI DETALJI

JANJUŠ ZBOG VEZE SA ANELI NEĆE VIĐATI ĆERKU? Ema PRESKELA, evo koji USLOV MU JE DALA

Haos u najavi, Ena ucenila Janjuša - ili Aneli ili ćerka.

Objavljeno: 15:33h

Marko Janjušević Janjuš još uvek nije siguran da li će njegova veza sa Aneli Ahmić opstati, a najviše ga brine što mora da brine između ćerke Krune i nje.

Kako saznaje Star od Janjuševog prijatelja, on je od svih sakrio da ga je supruga Ena uslovila, te da je jako ljut na njega, zbog čega se ni nije pojavila na pomenu njegovog pokojnog brata.

Naime, nakon što je Janjuš izašao iz rijalitija zbog tragedija koja ga je zadesila, Ena je sa njim popričala i tada mu je rekla da može da radi šta hoće, ali da neće dozvoliti da im ćerka upozna Aneli, niti da boravi kod Janjuša ako on bude živeo sa njom:

Ena postavila uslov Janjušu
Ena postavila uslov Janjušufoto: Printscreen RTV Pink/Magazin In

- Ena je Janjušu rekla da njihova ćerka sigurno nikada neće upoznati Aneli, niti joj dozvoliti da sa njom provodi vreme. Nije klasično ucenila Janjuša, ali mu je stavila do znanja da, ako planira zajednički život sa Aneli, ćerku može da viđa isključivo sam, nikako u njenom prisustvu. On se sada i lomi toliko.Zna da će mu veza sa Aneli dodatno biti otežana napolju i da sa Krunom neće moći toliko vremena da provodi, koliko provodi inače, kada je u spoljnom svetu. Mi se svi nadamo da će ta njihova veza pući, jer smatramo da to nije devojka za njega. On se zaleti, zaljubi, jer je to zatvoren prostor, tako ni Maja nije bila za njega. Njemu je do ćerke zaista mnogo stalo i nadam se da će zbog nje da ostavi Aneli. Ipak, i ona ima dete i ne može on da živi sa njom i njenim detetom, a svoju ćerku da povremeno viđa - govori za Star Janjušev prijatelj.

(Espreso/Republika/M.I. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.