ŽELJKO KULIĆ NE ŽELI DA ČUJE ZA OCA IVANA: Marija Kulić otkrila šta joj je REKAO, ovo će baš ZABOLETI Marinkovića
Ivan Marinković, Miljana Kulić i Mali ŽeljkoMarija smatra da se odnos između Marinkovića i njenog uniuka nikad neće obnoviti i učvrstiti, Foto: Printscreen/ Instagram/ miljanicakulic

SVI DETALJI

ŽELJKO KULIĆ NE ŽELI DA ČUJE ZA OCA IVANA: Marija Kulić otkrila šta joj je REKAO, ovo će baš ZABOLETI Marinkovića

Marija smatra da se odnos između Marinkovića i njenog unuka nikad neće obnoviti i učvrstiti

Objavljeno:

Marija Kulić smatra da se njen unuk Željko više nikada neće zbližiti sa ocem Ivanom Marinkovićem.

Kako je istakla, Željko više i ne pita za tatu, ali takođe podvlači da će mališanu omogućiti da ga čuje i vidi ukoliko to sam poželi.

- Bez obzira koliko g***o bio Buđola, ja sam rekla da ako Željko bude nekad tražio da se čuje sa Ivanom, ja ću okrenuti telefon i dati mu da se čuje s ocem... Zadnji put je rekao da neće da priča s tatom. On je čuo to da dete neće da priča s njim. Meni je bilo neprijatno, rekla sam mu da se dete igra i da ćemo ga zvati, ali on neće. Željko je čuo tu rečenicu negde u vrtiću i rekao: ''Pada mi mrak na oči kad čujem to...'' - započela je Marija Kulić i dodala:

Marija Kulić otkrila da njen unuk ne želi komunikaciju sa ocem
Marija Kulić otkrila da njen unuk ne želi komunikaciju sa ocemfoto: Antonio Ahel/ATAimages

- Nije bio zadovoljan i kad je bio kod Ivana na nekoliko sati. Rekao mi je da je dete bilo u ćošku, dok je Ivan telefonirao. Dešavalo se da zaboravi dete u kadi. Vrati nam prehlađeno dete... Totalno je nezainteresovan, nema osećaj za decu, gleda sebe. Samoživ je, nema osećaj. Ja sam živela bez oca i još bolje da sam živela bez njega. On je bio alkoholičar i svetski putnik, a taj Ivan je isti moj otac. Kad je detetu čestitao rođendan porukom, Siniša ga je zvao da dođe, on nije... Posle svih uvreda upućenih Miljani i njenoj porodici on je završio sve s nama. Kontakt s njim više neće nikad ni postojati. Došao je na rođendan jednom kao komšija s kesicom igračaka, to je sramno posle svih njegovih honorara. Nije mu ni dinar ostavio, ni pola rođendana nije platio, mogao je Željku štednu knjižicu da otvori - ispričala je Marija, pa istakla koliko je ponosna na unuka.

Kako Željko Kulić reaguje na oca Ivana
Kako Željko Kulić reaguje na oca Ivanafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Inače, moj unuk Željko je odlično. Baš je napredan, pametan i vredan. Veoma je vaspitano i dobro dete. Vaspitačice ga hvale, a ono na šta sam posebno ponosna je to što je empatičan - rekla je Marija u emisiji "Premijera Vikend - specijal".

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo/Aleksandra Belić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.