VANJA PRIZNALA DA LI JE U VEZI SA MIONINIM BIVŠIM: Odgovorila na pitanje koje SVE ZANIMA, evo šta je ISTINA
Vanja Ignjatović i Ša, Foto: Instagram printscreen/nenadaleksicsha

iskrena

VANJA PRIZNALA DA LI JE U VEZI SA MIONINIM BIVŠIM: Odgovorila na pitanje koje SVE ZANIMA, evo šta je ISTINA

Vanja otkrila istinu o odnosu sa Mioninim bivšim, evo da li su u ljubavnoj vezi

Objavljeno: 10:52h

U Elitu se uselio Stanislav Krofak, bivši dečko Mione Jovanović. Naime, on je ostao mističan na pitanje o njegovom odnosu sa Vanjom Ignjatović, bivšom suprugom od Ša, ali je pomenuo i to da je mu je Vanja tokom susreta sa Ša prilikom razvoda stavila do znanja da ne treba da ga pominje, što Ša naravno nije prestao da radi.

Nakon njegovom ulaska u Elitu za domaće medije oglasila se Vanja i otkrila istinu o njihovom odnosu o kome se mesecima spekulisalo.

- Kada smo izašli na ročište ja sam rekla Nenadu da ne pominje Stanislava i rekla sam mu da se smiri sa Mionom, i smirio se na jedan dan. On ne može da se smiri, on je takva osoba, ljubomoran je na sve, na svako muško koje postoji kada imam devojku. Ja imam kuma koji je krstio moje dete, Ša to nije izneo tamo, on je rekao da je to moj drug, a to nije istina to je moj kum, sa kojim se družim preko 12 godina, on je kristio moje dete, a Ša je ljubomorisao i na njega. On ne može da podnese da njegova devojka ima bilo kakvu mušku osobu u životu. On nije hteo da kaže da mi je to kum, jer bi se tek tada videlo da je to bolest. Takva osoba ne može da se promeni. Biće svega sada jer je Stanislav ušao - rekla je Vanja pa je otkrila kakav je odnos nje i Stanislava:

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Stanislav i ja se jesmo čuli više puta i jesmo u kontaktu, ali nismo zajedno, mi se zapravo nismo nikada ni upozanali. Ako Nenad sazna da smo u kontaktu, on će me sigurno pljuvati. Kada se desilo to između Nenada i Mione, on i ja se jesmo čuli i razmenili smo mišljenja, ali nismo zajedno. Da imamo nešto ja bih rekla, jer ja sam slobodna žena, što bih krila.

Bonus video:

00:33

Marija Šerifović koncert

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.