STANISLAV SPREMAN ZA ULAZAK U ELITU? Mreže gore, Miona i Ša će PREBLEDETI kada ga ugledaju
Stanislav Krofak, Foto: Printscreen:instagram/_team.pantera_

SVI DETALJI

STANISLAV SPREMAN ZA ULAZAK U ELITU? Mreže gore, Miona i Ša će PREBLEDETI kada ga ugledaju

"Sprema se za večeras, ide tobogan, drži se Ša" jedan je od komentara

Objavljeno:

Bivši dečko Mione Jovanović često je tema u "Eliti", a naročito njenog sadašnjeg dečka Nenada Aleksića Ša, koji i te kako ume da ga spomene.

On je u poslednje vreme medijski aktivan, a produkcija je izgleda rešila da malo začini rijaliti i ubaci Stanislava Krofaka. On se već uveliko sprema za ulazak i podelio je fotografiju na kojoj je kod frizera.

- Sprema se za večeras, ide tobogan, drži se Ša - stajalo je u opisu fotografije na profilu na Fejsbuku koji se bavi popularnim rijalitijem.

Stanislav Krofak navodno večeras ulazi u Elitu
Stanislav Krofak navodno večeras ulazi u Elitufoto: Printscreen/instagram/stanislav_pantera_krofak

"Kamo sreće da uđe da pokaže propalom reperu ko je gazda", "Meni iskreno žao Šakija. On je najgori za sebe u nenormalnim ljubavnim odnosima, za koje je sam kriv, jer je nezreo do bola", "Žao mi što ne primećuje koliko je nisko pao i da jedino iznova unovčava svoje duhovno i mentalno stradanje, a novac mu nije prioritet u životu. I šta je naravoučenije", "Ne tobogan, pravo na psihijatriju jer je dotakao dno, ne što je loš, nego što mu nije dobro. A takvi bolesnici nikada ne priznaju da nisu dobro", "Jeste sigurni da on ulazi? Spominju nekoliko njih", "Ja bih volela da udje Zola, da totalno izludi oni bolesnicu", "Pozeleneće oboje od muke", nizali su se komentari na mreži.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.