PUCAJU JAKE PETICE, DEKOLTE ĆE VAM DIĆI TEMPERATURU: Vatrena BRINETA u koži zagrejala muški rod, BAŠ JE DOBRA
Foto: Printscreen:instagram/irina.2.hot

BOMBA

PUCAJU JAKE PETICE, DEKOLTE ĆE VAM DIĆI TEMPERATURU: Vatrena BRINETA u koži zagrejala muški rod, BAŠ JE DOBRA

Zanosna lepotica pokazala je još jednom svoj prepoznatljivi dekolte

Objavljeno:

Atraktivna brineta Irina Kolin je zaludela naciju kada se pojavila u Gruovoj pesmi "Pravi broj" gde je otpevala nekoliko deonica i tako postala se*s simbol.

Pesma je nastala 2004. godine, a popularna plavuša pod imenom "Irina 2Hot" je od tad san mnogih muškaraca u Srbiji. Nakon toga je nestala sa scene, a onda se vratila i ušla u Zadrugu u kojoj se nije dugo zadržala.

Ona je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, a sada je njena nova objava zagrejala muški rod, budući da je "hot" baš kao i njen nadimak.

Ona je pokazala svoj zanosni dekolte u uskom kožnom topu, a tu su i pantalone od istog materijala. Možemo videti da se nije mnogo promenila od čuvenog spota, kao i da je i dalje veoma fatalna.

1 / 6 Foto: Printscreen:instagram/irina.2.hot

Inače, Irina je pre Zadruge prvu ekskluzivnu ispovest nakon nestanka sa scene dala za naš portal, a tom prilikom je ogolila svoj život.

Malo ko zna da je Irina bila udata i da iz tog braka ima ćerku tinejdžerku. Ona je nedavno govorila za Espreso o svom bivšem mužu.

- Ja sam se udala za jednog poznatog košarkaša čije ime neću reći. Kada sam ga upoznala prvo sam pomislila da je kriminalac zbog izgleda. Ljubav je cvetala, ali nažalost ja više ne verujem u ljubav. Moja prva veza je bila 14 godina, sa njim sam bila u braku 8 godina. Iz te ljubavi je nastala moja ćerka koju volim najviše na svetu. Rodila sam je sa 32 godine i mislim da je to najbolje vreme. Putovala sam svuda po svetu sa njim, batalila muziku, kuvala, čistila peglala i bila uz njega - izjavila je Irina tada za naš portal.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:15

VODITELJKA U JUTARNJEM SVA U ČIPKANOM: Muškarci se znoje zbog njenih atributa, grudi u prvom planu

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.