JANJUŠ I ANELI DEFINITIVNO RASKINULI: Košarkaš ODLUČIO da stavi TAČNU, nikako ne može da IZDRŽI JEDNU STVAR
Janjuš i Aneli, Foto: Petar Aleksić

au čoveče

JANJUŠ I ANELI DEFINITIVNO RASKINULI: Košarkaš ODLUČIO da stavi TAČNU, nikako ne može da IZDRŽI JEDNU STVAR

Drama dobija novi epilog

Objavljeno:

Buran odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić tema je već nedeljama unazad, a nakon brutalne svađe, par je odlučio da na svoju ljubav stavi tačku.

Bivši košarkaš je progovorio o raskidu i otkrio detalje.

- Dešavalo se da ja komentarišem kroz moju pozorišnu predstavu kako ne bi došlo do svađa, hteo sam da sve okrenem na zaj**anciju, a ona onda misli da je neko ponižava. Druga situacija je gde ponekad pomislim da ima osećaja samo prema sebi. Mislim stvarno da Aneli je samoživa i ranije dok nismo stupili u odnos, rekao sam da je samoživa. Ona meni sinoć kaže: "Namignuo si Jovani Cvijanović". Ne znam o čemu se radi, nikako da provalim. Pun mi je ku**c da slušam njihove neke ratove, čuo sam da je otišlo ekstremno. Je**te zašto se meni to sada dešava, da ja moram to da slušam i da ne mogu posle svoje porodične tragedije da opustim glavu?! Ja to slušam pet meseci! Ako ti ne kapiraš da se iskidam živ, znaš i sam da sam i kurtu i murtu navukao na grbaču, ti dođeš i kažeš da namigujem Jovani Cvijanović?! Pusti me u pi**u materinu. Pretrpi nešto, ako ti kažem da si neko ko je prošao mnogo više od ovih ljudi - rekao je Janjuš i otkrio šta se dešavalo između njih u protekle dve nedelje.

Raskinuli Aneli i Janjuš
Raskinuli Aneli i Janjušfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Imamo i problema i napeti smo, ali neke sitnice ne treba da se rade. Ne pravim neke ljubomorne scene, nemam ni zbog čega. Ali, ako ti nisi mene shvatila i naš odnos ozbiljnijim od svih odnosa, kako ti pada na pamet da ja mogu da pomislim da sa tom devojkom da se nešto desi?! Kako ti to padne na pamet, čoveče - besneo je on.

Janjuš otkrio detalje raskida sa Aneli
Janjuš otkrio detalje raskida sa Anelifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, učesnica Elite, Aneli Ahmić, sinoć je imala poziv sa sestrom, Sitom.

Nakon što joj je sestra otkrila skandalozne detalje koje Asmin radila i plasira napolju, Ahmićeva dugo vremena nakon toga nije mogla da dođe sebi.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Alo/Đorđe Milošević Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.