ISPLIVAO NOVI PRLJAV VEŠ PORODICE ŠPARAVALO: Anđela PROGOVORILA o SVEMU, evo šta njena majka RADI ZBOG NOVCA
Anđela Šparavalo, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

svi detalji

ISPLIVAO NOVI PRLJAV VEŠ PORODICE ŠPARAVALO: Anđela PROGOVORILA o SVEMU, evo šta njena majka RADI ZBOG NOVCA

"Ja nisam htela mojim roditeljima da stanem na teret, jer su imali dovoljno svojih problema" rekla je Anđela

Objavljeno:

Učesnica "Elite" Anđeli Šparavalo iznela je sav prljav veš o svojoj porodici koja je ne podržava u emotivnoj vezi sa Bojanom Pavlović.

Naime, roditelji Anđele Šparavalo su se oglasili i izjavili da nikada neće podržati njenu vezu sa Bojanom, pa joj je čak i brat poslao pismo. Ipak, i nakon negodovanja porodice, Anđela je odlučila da nastavi vezu sa Bojanom i iznela je šok optužbe na račun roditelja.

- Ja nisam htela mojim roditeljima da stanem na teret, jer su imali dovoljno svojih problema - rekla je Anđela.

Anđela Šparavalo iznela nove šok detalje o porodici
Anđela Šparavalo iznela nove šok detalje o porodicifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Kada oni nisu imali poverenja jedno u drugo, uvek su mene pitali ko je u pravu. Ja nisam znala šta da kažem, ja kad uđem u tatin telefon ne nađem ništa, ali nikada nisam našla određeni razlog zašto se oni toliko svađaju. Bežala sam od kuće tada - rekla je Anđela.

- Ja mogu odmah da odem na poligraf, volela bih. Ja ne znam zašto moja mama laže, verovatno jer sam ja lagala o Bojani, verovatno da se ispostavi da je sve laž što sam rekla za ujaka, verovatno da opere sve. Nisam htela da se te stvari potegnu, oni su nekako kada su došli ovde su sve to plasirali. Ja skupljam u sebi odreći ćemo te se, biraj, ali oni nastavljaju - rekla je Anđela i nastavila:

Anđela Šparavalo želi na poligraf da dokaže da priča istinu
Anđela Šparavalo želi na poligraf da dokaže da priča istinufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Naravno da ću na televiziji da pričam sve najlepše o svojoj porodici. Nisam iščekivala nikad da će meni ovo da se desi sa Bojanom, da nisu predstavili da će da me se odreknu, ja nikada ne bih iznela bilo kakve stvari. Ja neću da izvrćem. Sve neke stvari su se zataškavale, ja sam više vremena provela sa bratom nego oni. Oni mnogo toga ne znaju o njemu - rekla je Anđela.

- Aranđelovac je mali grad, ja njih razumem sa te neke strane, ali opet svaka porodica maže oči sa nekim lepim stvarima, a u kući se dešavaju mnogo gore stvari - rekla je Anđela.

Anđela tvrdi da njena majka na silu plače
Anđela tvrdi da njena majka na silu plačefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

U njenoj ispovesti o porodici se uključila i Bojana Pavlović.

- Ono što je pričala tada i sada, ona samu sebe demantuje. Ono što ona sada priča ovde pred tobom, ona priča Snežine reči danas. Ona svačije reči poprima, ona tako isto danas sve što je Sneža pričala danas su sada njene reči. Ona je pričala da su je roditelji zanemarivali, ona ovde stoji i priča drugu stvar. Njene priče se ne podudaraju, sama sebe demantuje. Meni je ona rekla da njena majka ima sposobnost da manipuliše da izazove veštačke suze, gde sam ja to kod nje isto primetila. Ona na taj način ume da iznudi novac od njenog oca. Ona meni predstavi za stan, ona je meni rekla da su njeni roditelji kupili stan, imati i iznajmiti nije isto. Ja puknem i iz tog revolta kažem kako jeste, imaju neke stvari koje su mi jasne i isto tako imaju stvari koje mi nisu jasne - rekla je Bojana.

- Ja kada pričam želim da ublažim sve to, jednostavno eto to je razlog - rekla je Anđela.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivan Mikić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.