"DOBILA SAM OBAVEZNO LEČENJE NA SLOBODI" Evo kako glasi PRESUDA Miljane Kulić, evo zašto je morala da napusti Elitu
Miljana Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

"DOBILA SAM OBAVEZNO LEČENJE NA SLOBODI" Evo kako glasi PRESUDA Miljane Kulić, evo zašto je morala da napusti Elitu

Miljana je otkrila da je bila na potpisivanju rešenja

Objavljeno:

Tokom večeri Miljana Kulić prišla je Marku Đedoviću kako bi mu se poverila oko presude koju je dobila zbog tužbe koju je imala sa njim i Jovanom Tomić Matorom. Naime, Miljana je ispričala Đedoviću da je dobila da se leči na slobodi i obavezno da se javlja psihijatru.

Miljana je otkrila da je bila na potpisivanju rešenja, odnosno, da je morala da napusti imanje u Šimanovcima, kako bi se sastala sa advokaticom, koja joj je objasnila sve o presudi koju je dobila.

Potom je izljubomorisala Đedoviću zbog druženja sa Jelenom Ilić, a potom istakla da je Marija Kulić agažovala advokaticu iz Rume, koja će se pozabaviti tužbama za takmičari ,,Elite" koje planira da tuži zbog reči koje su joj upućivali prethodnih meseci.

- Ja ću sad početi haos da pravim! Obećao si da nećeš da pričaš sa ovom smrdom! Videćeš, ja kad počnem da ljubomorišem... Videćeš! Stigla mi je presuda, izvodili su me juče! Dobila sam obavezno lečenje na slobodi! Naravno, da se javljam psihijatru i za tebe, i za Jovanu. I došla je advokatica danas je potpisala rešenje moja majka - poverila je Miljana Kulić Đedoviću pred Matorom i dodala:

- Moja majka je iznajmila advokativu iz Rume, najbolju, ima asistena, pa neka priča! Kad ćemo da pričamo, da pijemo kafu? To ti nisam ni pričala.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Republika/O.B/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.